Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vlogg

 

I helgen har vi varit till Åre för att fixa med kuren, den var bara grundmålad så det var dags att måla klart den och även fixa klart med knutbrädor och runt fönstren. Det har ju varit så fint väder nu länge så det skulle inte vara några problem att få ordnat det på en helg…men, tror ni inte att det regnade…

Nu är vi hemma igen och vi drog igång en spontan städning av nedervåningen. Doris löper, behöver jag säga mer..

Hoppas ni haft en bra helg❤️

//Linda

 

One thought on “Vlogg

  1. Ska man vara lite petig så heter det inte kilo, utan kilogram (kg). Kilo är bara ett prefix. Korrekt angivelse till liter kanske ska vara volym istället för mängd om man använder motsvarade till vikt? Sorry! 😜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *