Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Men alltså.. Regn??

Så har den här helgen gått. Vi har varit i Åre för att fixa med spiketältet.. Det gick ju lite sådär.. Vi hade inte räknat med att vädret skulle svika oss. 😶
Vi har ju som haft tur med vädret hela sommaren.. när det regnade hemma var vi i södra Sverige med husvagnen och njöt av solen. När vi kom hem igen sken solen i Strömsund. Så vi har nästan glömt bort att det kan regna. 🤪

Vi fick några saker gjorda. Erik byggde en liten altan vid dörren. Jag fixade foder runt fönstret.. målade lite igår. Sen kom regnet. Å då var det inte så kul att göra något mer.

IMG_5048
Ture i sin spjälsäng i husvagnen.

Vi hade satt för öppningen där husvagnen ska docka emot med en skiva. När jag målade såg jag två getingar krypa in bakom skivan..
Mhm… undrar jag.. är det ett getingbo där bakom kanske?

IMG_5050

Jo då. Det var det. Så det var bara att ta på sig handskar och trä en plastpåse runt getingbot och rycka loss det. Det här fick man ju lära sig som barn. Det här var ju bara ett litet getingbo, så det var inga problem.

IMG_5051

Igår kväll kläckte Linda idén om att göra marängsviss.
Det var precis den motivation jag behövde för att ta mig ut på en joggingrunda. Signe, Ture och jag tog joggingvagnen till affären och handlade glass och alla tillbehör. 😁

IMG_5316

IMG_5054

Idag plockade vi ihop efter frukost och packade in oss i bilen. Det var ingen större mening att stanna kvar på campingen då det regnade även idag.
Vi åkte till Östersund istället, åt lunch på Daffys och åkte därefter till Lillänge för att kolla på kläder till barnen. Det har ju dragit in lite höstvindar nu och det behövs lite mer långärmat.
Till Lindas stora besvikelse så hade Lindex inte öppet!! Dom har tydligen stängt på söndagar numera.. det är väl en följd av Covid-19.
Så det fick bli KappAhl istället.

IMG_5056

IMG_5057

När det var färdighandlat åkte vi hem. Har tvättat, städat, badat barn och allt som behöver göras på söndagar.
Nu laddar vi för en ny härlig vecka! Imorgon ska vi påbörja ett byggprojekt på utegården tillsammans med förskolebarnen. 😀❤️

Tack för den här helgen.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *