Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Färdigflyttat!

Så var det söndag kväll och vi är hemma. Ni som följt våra vloggar på Youtube under helgen vet att vi varit i Stockholm för att hjälpa Oscar att flytta.

Innan vi åkte fixade vi lite på hemmaplan. Vi var på förskolan och hade arbetsplatsträff där samt röjde upp på småbarnsavdelningen som renoverats under sommaren. =)
Personalen har jobbat på stenhårt med byggande och målande. Det blir fantastiskt att öppna avdelningen för hösten nu när den ser lite trevligare ut. 😄

IMG_4888

Jag skördade vinbär, rabarber och tomater innan vi åkte. Av vinbären och rabarbern kokade jag saft. =)

IMG_4872

Linda packade och fixade. Hon packade kläder till mig, Erik och sig själv som skulle med på resan. Hon fixade även fram kläder till Nils, Signe, Birk och Ture. Dom skulle inte med på resan.. men deras mormor och morfar skulle ta hand om dom från torsdag till söndag. =)
Oscar packade sina saker i bussen och sen drog vi iväg med flyttlasset.. torsdag morgon klockan 03.30 styrde Erik bussen söderut.

IMG_4873
Småttingarnas skalkläder till förskolan.

IMG_4880
Moa städade i hallen en dag. 😍

Så.. nu har vi haft några dagar utan småbarn.. väldigt märklig sak! Vi är ju vana att alltid ha barn runt oss, både hemma och på jobbet.
Det blir nästan lite svårt att veta hur man ska göra utan barn!

Det var guld värt att få göra den här flyttresan med Oscar och kunna fokusera på att fixa till honom. =) Utan att några småbarn behövde uppmärksamhet. Dom hade det garanterat bättre med mormor och morfar i helgen.

IMG_4891
Handling till Oscars lägenhet.

IMG_4893

IMG_4894

IMG_4895

IMG_4898
Vi lyxar till det på hotellrummet. =)

IMG_5570
Utsikt från takterassen där Oscar bor.

IMG_5572

IMG_5577

IMG_5579

IMG_5580

IMG_5581

IMG_5582

IMG_5583

IMG_5584

IMG_5585

IMG_5587

IMG_5588

IMG_5593

Igår fanns det tid över så vi tog en guidad båttur i Stockholm. Det var en trevlig tur där vi fick se mycket av staden. Jag fick se gamla byggnader och vi kunde inspireras och fascineras tillsammans över olika bostadsområden.. Fantisera om att bo där.. hur skulle det vara?

IMG_5595

IMG_5596

IMG_5597

IMG_5598

IMG_5599

IMG_5600

IMG_5601

61857140142__3398D346-F0AC-4028-88B5-E6C4EC8FBA34

Nu har vi kommit hem och packat in oss igen. Så är det dags att förbereda inför kommande vecka. Imorgon drar vi igång höstterminen på förskolan efter en härlig semester! 💖

Kramar Hampus
Polyfamiljen

5 thoughts on “Färdigflyttat!

 1. Vad fint ni fixade i ordning!
  När O vill byta gardiner tror jag två kappor i något fräckt mönster skulle bli snyggt : )

  1. Om Oscar själva fick välja skulle gardinerna varit svarta så att få in något mönster är nog inte att tänka på:)

 2. Nämen hej underbaraste ni polyfamiljen <3 Jag hittade er för ett litet tag sedan och har börjat läsa genom bloggen och er youtube kanal, det tar sin tid hahaha men väldigt roligt och spännande att se och läsa. Jag måste bara uttrycka mig om hur fantastiska ni är, att ni trots alla blickar, kommentarer från andra människor, som inte vill förstå eller bara inte accepterar er kärlek till varandra. Många människor är så trångsynta och tänker ännu bara på att tvåsamhet är den enda rätta! Vem har bestämt det förresten??!! Låt alla leva som dom vill, ju fler desto mer kärlek haha, så tänker då jag och tänk barnen vad mycket mer kärlek dom också får. Jag ser ju bara på alla era underbara gemensamma barn, hur bra dom mår, kärleksfulla och glada :) Det är vi vuxna som präntar in i barnen om vad som är rätt och fel, dom tänker inte att det är nått konstigt att leva som ni gör, inte tills nån annan säger det till dom, att ja som era föräldrar lever Nej så gör man inte. Öhh va ?? T.ex Nej ni har gjort så förbannat rätt ursäkta språket haha, men jag vet att det finns fler människor som säkert hade velat leva som ni gör men inte vågar. Nej men gud vi kommer skämma ut oss ??!! Eller vad kommer andra att tycka om oss ??!! Men vadå skit i vad andra tycker, vi har rätten att leva precis som vi vill, älska så många vi vill. Och ni är ju ett enda stort levande bevis på att det funkar, och hur företagsamma ni är dessutom, alltså wow wow säger då jag bara. Är så otroligt imponerad hur ni roddar allt tillsammans och det blir så fantastiskt bra. Och ni lever era bästa liv med jobb och resor plus allt annat ni hinner med. Ja jag ville bara skriva av mig till er och säga att ni är fantastiska Kramar Carina

  1. Men Carina! 💖
   Tusen tack för din fantastiska kommentar! 😍
   Det är så roligt att läsa en så positiv kommentar.
   Kramar i massor från oss.

 3. Tack för dagens skratt
  Igenkäningsfaktorn när oscar blir irriterad på erik o era skratt..tack för ni bjöd på de🤣😂😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *