Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hemma igen.

Ja kära ni. Ni är vi på hemmaplan igen. Vi gjorde ett sista stopp i Sundsvall för att gå på Ikea och inhandla det sista vi var ute efter på vår resa runt i Sverige.

IMG_4839
Elliot och Signe påväg in på Ikea. <3

IMG_4840
Nils, Signe och Birk påväg in på Ikea. =)

IMG_4851
På Ikea inhandlade vi bland annat en kastrull på 15 liter för att klara vardagen lite bättre. =) Det är något som saknats i det här hushållet.

Sen vi kom hem har tvättmaskinerna gått varma dygnet runt… det är ju fantastiskt hur mycket tvätt man får till när man år ute och åker. =)
Vi har också städat och grejat på hemma..

OCH! Efter semstern har jag tagit tag i träningen igen! Alltså.. på riktigt så är det läge att ta tag i den! Jag har ju siktat in mig på Vasaloppet 2021 och då är det läge att träna upp konditionen en aning.

5D647953-AFAD-481B-AA72-928A39BC4CD2

Igår var jag iväg till gymmet och idag blev det en cykeltur. Isabelle hakar gärna på, vilket är en stor motivation! Heja oss! =)

IMG_5057

Och nu är det tydligen helg! Lite svårt att veta vad det egentligen är för dag när man har semester.. Men ja.. fredag och helg. =) Så vi önskar alla en trevlig helg.

Stora kramar.
Hampus / Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *