Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Besök på 4H-gård.

Vi är fortfarande kvar hos Lindas kusin i Horred. Vi hade inget planerat när vi kom hit och tänkte att vi stannar väl ett par nätter. Nu har vi sovit två nätter här och det blir en tredje natt. Det är ju det som är så himla bra när man är ute med husvagn och inte har bokat något.. man åker när man vill och stannar så länge man känner för det. =)

Igår gjorde vi en utflykt till en 4H-gård i närheten. En väldigt bra utflykt för barnen. Vi grillade, kollade på djur och hade en trevlig utedag på gården.IMG_4732

IMG_4733

IMG_4734

IMG_4738

IMG_4742

IMG_4748

IMG_4749

När barnen var nöjda på att titta på grisar, kaniner och höns så packade vi in oss i bussen och åkte till Varberg. Där finns det en bra lekplats vid fästningen. Så kan man få in både det kulturella och det roliga för barnen på samma gång. 😉

I skrivande stund sitter vi i bussen på väg till Tjolöholms slott. Då ”Frost 2” går varm just nu och barnen är fascinerade över prinsessor och slott så borde det här vara en bra utflykt. =) Att få gå in i ett riktigt slott och se hur dom har det. Kanske berättar barnen något för oss som vi inte visste.. ? Dom snappar ju upp massor av saker när dom kollar på film.

Ha en fin dag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *