Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fortsättning på semestern.

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera här på bloggen den senaste tiden.. Däremot har vi varit väldigt duktiga på att uppdatera Instagram. Så ett tips är att ni går in och följer oss där om ni inte redan gör det. =)

IMG_4336

Vi är ju som ni vet ute på husvagnssemester. Det var i tisdags jag skrev här sist och då befann vi oss i Mora. Vi hade några härliga dagar tillsammans med mina föräldrar och min ena syster med familj.
Campingen i Mora är verkligen något vi kan rekommendera. =) Barnen hade hela tiden något att göra. Dom spelade minigolf, åkte trampcykel, badade, gungade och lekte på lekplatsen om vartannat.

I onsdags regnade det och då åkte vi till Borlänge för att fördriva dagen. Vi var till en trampolinpark och hoppade bort lite energi.

IMG_4647

IMG_4648

IMG_4659

I torsdags packade vi ihop och åkte vidare från Mora och söderut.

IMG_0361

Vi hamande i Sjötorp. En liten by där Göta kanal har sin början. Där kollade vi på båtar och övernattade på en gräsplätt.

IMG_2814

IMG_3177

På fredag förmiddag åkte vi in i Mariestad för att träffa en annan storfamilj. Det är alltid kul att träffa familjer med många barn. På nåt sätt så kändes det som vi klickade med den här familjen. Lättsamma att umgås med. <3

IMG_0253

IMG_4667

IMG_4677

IMG_4686

IMG_4688

IMG_4966

IMG_7270

Igår eftermiddag anlände vi till campingen i Ullared. Eriks föräldrar välkomnade oss där. =)

IMG_3741

Idag har vi shoppat på Gekås. Det var väldigt lite folk där måste jag säga. Mindre än hemma på Ica om man ser till ytan.

IMG_0372

IMG_4665

Så tackar vi för dom här dagarna och ser fram emot vår fortsatta semester.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Fortsättning på semestern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *