Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Semester i Mora.

Så är vi i Mora. Vi har parkerat på campingen där tillsammans med syrran och hennes familj och mina föräldrar. =) Tyvärr kunde inte alla mina syskon vara med här detta år. Annars hade det varit ytterligare två platser bokade här för familjen.
Det är inte så mycket att göra åt det och vi ska nog kunna ha det bra ändå. =)

Igår gick vi en sväng på stan och kollade läget. Sen tillbringade vi dagen på campingen. Vi badade, ungarna spelade minigolf och cyklade. Det behövs inte så mycket mer än så faktiskt. =)IMG_4625

Här är vi vid målgången för Vasaloppet. =)

IMG_4626

IMG_4627

IMG_4628

Idag gjorde vi en utflykt till Nusnäs och dalahästtillverkningen där. Jag tog cykeln med Nils, Signe och Ture. Resten tog bil. Det tog 40 minuter att cykla från campingen och dit. Lagom motionsrunda för idag. =)

IMG_4632

IMG_4636

IMG_4928

Barnen fick måla dalahästar. =)

IMG_4930

IMG_4931

Det var en mycket lyckad utflykt. En bra aktivitet för barnen.
När vi var klara där åkte vi till McDonalds för att äta lunch och sen var planen att åka till Sollerön för att kolla hur de såg ut där.
Tyvärr började det regna.. vilket inte var med i planeringen idag..

Vi åkte till Sollerön ändå.. men tyckte kanske inte att det var så mycket att se egentligen. Vi köpte en ask jordgubbar där och åkte tillbaka till campingen.

IMG_4638
Ture på McDonalds.

IMG_4643
När det regnar ute får man ligga inne i husvagnen och mysa i sängen innan middagen. 😉

Nu tackar vi för idag och ska snart ta och snutta på kudden. =)
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Semester i Mora.

  1. Hej. Jag känner inte er men har sen outsiders tyckt det varit sååå coolt och fashinerande hur ni lever. 🌹Såg er på nusnäs. Ni verkar vara en helt fantastisk familj. O era barn verkar vara ett sammansvetsat gäng. Det är roligt o se. Vågade doc inte hejja. 🙈🤣🌹

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *