Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Husvagnssemester!

Idag bar det av på husvagnssemester. Det har ju varit lite funderingar hit och dit angående semester detta år. Det blev ingen utlandsresa på grund av de rådande omständigheterna kring Covid-19.
Att resa inom Sverige har heller inte varit nån självklarhet. Vi har hållit oss på hemmaplan ända tills nu.

Vi har nu noggrant funderat på nur vi ska göra och valde att åka iväg med husvagnen. Det känns ändå som ett bra sätt att semestra då man har sitt eget boende med sig. Vi kan hålla avstånd och tänka på vad vi gör och hur vi gör det.

IMG_5310

Signe matade Ture vid frukosten idag. =)

IMG_5307

Vi åkte hemifrån vid 10.30 och siktade mot Östersund som första stopp. Alexander och Oscar är inte med oss. De ville inte åka på husvagnssemester och valde att stanna hemma. Det är ju bra så någon passar Doris och huset. =)
Så.. endast 7 barn med då. 😉

IMG_4607

IMG_4610

I Östersund stannade vi för vid Willys. Köpte korv till lunch, jag och Linda handlade medan Erik och barnen var på lekplatsen och sen åkte vi vidare.

IMG_5313

Vi siktade mot Sveg. Där finns ett väldigt trevligt ställe att stanna på med husvagn. Det ligger avsides vid sjön, finns inte med på rastplatskartan.. men vi lyckades hitta det via nån app för några år sen där någon hade tipsat om det här stället. Vi kom dit vid 16.45. Lagom till middag. Vi körde lördagstacos idag. =)

Efter middagen behövde både jag och barnen aktiveras lite efter att ha suttit i bilen hela dagen. Så vi bytte om till badkläder! =)
Elliot var vid stranden och hjälpte Nils, Signe och Birk. Moa, Isabelle och jag simmade ut i sjön. Ganska friskt! Om inte ganska kallt vatten tillochmed. 😉
Jag tog tillfället att få min dagliga träning. Simmade typ en timme. När jag kom upp ur vattnet kände jag mig rejält genomkyld. Skulle varit intressant att veta temperaturen i vattnet här..

Jag skyndade mig in i husvagnen.. råkade ha lite sant på fötterna som skitade ner.. vilket Birk la märke till och kände att han behövde städa upp. 😉

IMG_4614

IMG_5315

IMG_3150

Lite senare på kvällen fick vi besök av Team Enerfalk. De är också ute på husvagnssemester. Linda hade haft kontakt med dom och det passade bra att vi kunde ses här. =)

Nu tackar vi för idag och säger god natt.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *