Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vi testar göra grötpinnar. Vlogg.

Vi testar göra grötpinnar som mellis till Ture.. men hur går det egentligen..?
Vi gör också en utflykt till skogen, en grotta, grillar korv och fiskar. =)

Det blev en ganska lång vlogg! Men vi ville inte klippa bort mer. Värt att se! 😉

Kramar Polyfamiljen

One thought on “Vi testar göra grötpinnar. Vlogg.

  1. Tyckte Ture om grötpinnarna? I vilket fall som helst så verka ni ha väldigt skoj när ni baka o det är ju nästan lika viktigt som resultatet😀. Måste säga att man blir alltid lika glad av era v-loggar o man får inspiration till att både röja/rensa inne,fixa i trädgården o hitta på lite av varje😁. Fått igång mannen här att renovera upp gamla altan under semestern + att ja släpade hit en trädfirma som tog ner ett 50-årigt gammalt lärkträd…sen var en vecka till av semestern räddad för mannen,byggde in stubben (som vi behöll lagom hög) som kaffe/öl/fikabord med trallgolv runt m räcke. Ja har sprungit runt o planterat ut alla örter ja odlar,tomater mm…odlingsinspiration från er🤩. Men efter att vi hade 300 grader varmt här(typ) så har de nu i två veckor varit varvat med rejäl blåst o regn o ännu mera regn. Idag öser det ner,så blivit röj i kök,ta hand om evighetsgörat tvätten o en del slappande. Ha en toppen kväll/Jenny.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *