Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vårt nya vardagsrum. =)

I fredags var vi förbi på förskolan under eftermiddagen. Vi har ju egentligen semester nu, men ville dit för att önska glad sommar och avtacka en pedagog som slutar hos oss.
Vi kollade även in ombyggnationen av småbarnsavdelningen. Alltså!! Det är ju helt fantastiskt vad mycket som hade hänt under en vecka. Pedagogerna och vår alltiallo hade jobbat på med målning, bygge och fixande. De ser väldigt lovande ut inför höstterminen tycker jag. =)
Så roligt att se vad som händer när man låter skapandet flöda fritt. =) Vi ser verkligen fram emot att komma tillbaka efter semestern för att se hur det blivit.

thumbnail_IMG_4864

thumbnail_IMG_4867

Fredag kväll blev lugn. Vi hade fredagsmys och passade på att äta upp godiset vi fått av ett barn som gick på sommarledighet och sedan vidare till förskoleklass..  <3

thumbnail_IMG_4869

Igår fyllde jag 35 år. Jag hade inga större planer för min födelsedag. Bjöd in till middag för de närmsta. Innan det gav jag mig själv som present att ta med tre av barnen på cykeltur.. så slapp jag undan lite städning också. 😉
Vi är inte sponsrade eller så, men jag måste ändå bara säga att jag älskar den här cykelvagnen. Det är bland de bästa köp jag gjort genom tiderna! Den har rullat såååå många mil. Den har gjort att jag kan träna med gott samvete eftersom jag kunnat ta med mig barnen. =) Jag har joggat, cyklat och åkt skidor otroligt mycket med den här vagnen.  Ja, det är ju så fantastiskt att man kan koppla på skidor och dra den. =)
Inför Vasaloppet 2018 åkte Nils och Signe väldigt många timmar i den bakom mig i skidspåret. Och nu är det Birk och Tures tur att åka i den till vintern tror jag.
Jag laddar och tränar nu inför Vasaloppet 2021. =) Jag har ju tänkt åka Vasaloppet efter 2018, men det har inte blivit av.  2019 låg Linda inlagd på grund av den trassliga graviditeten med Ture.
Inför 2020 hann jag inte med att träna. Det var som lite för mycket annat att göra.
Men nu jäklar kör vi! Vasaloppet 2021! Här kommer jag. =)

thumbnail_IMG_4870

Här är ”vårt nya vardagsrum”. Vi har äntligen kommit till skott och köpt nya möbler dit. Den förra soffan började vara sliten och kändes varken fin eller modern längre. Den har nu fått flytta ut i uterummet där den gör sig bättre.
Så vad tycks om det nya möblemanget? =)

IMG_4578-2

IMG_4574
Ture hänger med på affären för att posta brev. Han trivs fortfarande i liggdelen till vagnen. =)

I fredags kväll passade jag på att vaxa Lindas ben också förresten. Det har hon tjatat om ett tag nu.. och det skulle göras innan vi åker till Mora..
När jag höll på kom Birk och ville hjälpa till. Han vill ju testa allt den där killen. <3
Så.. jag lät honom testa..
Linda tyckte kanske inte att det var en jättebra idé.. Birk hade inte riktigt rätt snits på rycket som det verkade. Han drog ganska lååångsamt och försiktigt. Hahahahaha!!! Linda höll på dö av smärta! 😉

IMG_4566

Men om han får öva lite till så blir det nog bra. =)

IMG_4563

Nu tackar vi för den här helgen. Imorgon är det måndag och vi har semester.. ska bara jobba liiiite. 😉
Ska ut till förskolan med lite saker från morgonen och har ett möte med redovisningsbyrån på eftermiddagen. Men däremellan är det semester. 😉

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *