Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vi gör egna klämmisar! Vlogg

Den här vloggen är ett betalt samarbete med reklam för Twistshkaes food processor.

Vi testar Twistshakes matberedare som har många bra funktioner. Det första vi gör är att fixa egna klämmisar. Det är ju perfekt att kunna göra det då det går några klämmisar om dagen i det här huset! 😉

IMG_4520

Just nu har Twistshake 50% rabatt och med rabattoden ”polyfamiljen55” får du 5% extra rabatt. Alltså hela 55% rabatt! =D
Erbjudandet gäller på hela deras sortiment t.o.m. 30 juni 2020.

Ha en fin dag!
Kramar Polyfamljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *