Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nya middagsgäster. =)

Igår kväll kom Linda och Erik på att dom skulle montera lite grejor i uterummet. Erik fick tv’n på plats och dom fixade upp nån LED-list vid skjutdörrarna. Det verkar som vi flyttar ut i uterummet på heltid nu. =) Resten av huset är snart överflödigt eftersom vi har allt här nu. =)

thumbnail_IMG_4826

thumbnail_IMG_4827

Idag började dagen med frukost i uterummet. Sen plockade och fixade vi. Städade, fixade i tvättstugan.. Erik åkte med skräp. Jag monterade en tröskel som fattats vid trappan i hundra år ungefär.. Jag satte in en älgstek i ugnen. Linda fixade lunch.

Efter lunch kopplade jag på cykelkärran. Nils och Ture i kärran och Birk i cykelstolen samt Elliot på följecykel. =) Han servade med vatten och kollade till barnen i cykelkärran mellan varven.
Vi var ute och svettades en timme. =)

thumbnail_72E436F7-C623-483C-87C7-35A80A5471A7

På eftermiddagen blev det kaffe och en lugn stund i solstolen. Jag tog fram en bok och läste. Linda somnade.. Erik verkar inte ha ro att sitta ner, så han snickrade istället.

Linda bakade en kaka också förresten. Innan hon somnade i solstolen 😉 Den var inte så dum till kaffet.

IMG_4525

Vid 18.00 fick vi middagsgäster. Alexanders svärföräldrar kom över. Mycket trevligt! Vi bjöd på älgstek, hasselbackspotatis och grönsaker. Dom hade med sig en polsk sallad som tillbehör. =)
Barnen badade, vi åt rabarberpaj och hade det bra.

Så var helgen slut. Men inte ledigheten. Vi har ju semester nu och ska fortsätta njuta av det. =)
Ska bara jobba lite den kommande veckan. Det är ju som svårt att bara vara helt ledig när man är egenföretagare. Men till största delen ska vi vara lediga! =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *