Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Extra välbehövlig date night!

Så var det onsdag och date night!
Just den här onsdagen kändes den extra välbehövlig faktiskt. Måndag och tisdag har det varit fullt upp från morgon till kväll.. ja och idag också för den delen.
Jag har öppnat på förskolan varje dag och jobbet till sen eftermiddag. Jag har haft otroligt fina dagar med barnen och medarbetarna på förskolan. Det har varit varmt och soligt, skönast att vara ute på förmiddagen tycker jag då.
Vi fick ju klart växthuset i lördags tack före ett gäng föräldrar. På måndag morgon ringde jag Lanthandlarna och bad dem komma med jord. Superbra service där! Dom kom med jordsäckar innan vi ens hunnit ut efter frukost. =)
Sen har vi jobbat på med trädgårdsarbete på förskolan varje dag. Barnens gurkor och tomatplantor kom ut i växthuset på måndag eftermiddag.
Sen har vi fått några bärbuskar, rabarber pepparrot och en hägg som barnen planterat. Nu börjar det likna något på utegården. =)

När man kommer hem till middag börjar nästa skift. Ture klättrar och grejar på mer och mer.. Nils, Signe och Birk vill bada i poolen.. Det finns alltid städning, tvätt och disk om man känner för det..

61398596385__7914AECD-F889-4656-A32B-E1DC1F5256DC
Ture klättrar i diskmaskinen..

Men om man inte känner för något hushållsarbete så tar man en promenad ner till hembygdsgården istället. 😉 Det känns som det är värt att låta huset förfalla till förmån för att ta med barnen på picknick i gräset. =)

IMG_4417

IMG_4419

IMG_4732
I den här pallkrage på förskolan samsas tulpaner och potatis. =)

IMG_4733

IMG_4401

IMG_4402

IMG_4405

Linda har gjort en ansats i tvättstugan som det ser ut. Ordning och reda bland barnens kläder!
Det är ju typ ett heltidsjobb att hålla ordning där.. 12 personers kläder som ska tvättas, hängas, vikas och sorteras.. kul.. 😉

IMG_4408
Det här är en salladsbar.. tror Ture iallafall.. Han river blad av blommorna och stoppar i munnen.. *suck*

Ja, men varför kändes den här date nighten extra välbehövlig då..?
Jo, förutom jobb så har det övningskörts med Oscar, hämtats barn hos kompisar i utbyarna, diskuterats jobb och framtid.. haft besök, klippts gräs, vattnats växthus och trädgårdsland.. pratats med de äldre barnen fram till 22.30 på kvällarna.. rastat hunden, städats och så vidare.
Och denna värmen gör ju att man egentligen inte orkar göra någonting! Puh!

Som ett extra plus i kanten denna kväll så kom det äntligen regn! =)

Så tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *