Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sommarvärme!

Ja ni.. den här veckan inleddes ju med helt okej väder! Puh! Nästan lite svettigt.. =P
Redan på morgonen var det 16 grader varmt. Tänk att det blev sommarvärme till slut.

Så.. kontorsdag på det då. Hmm..
Tog och flyttade kontoret till uterummet idag. Så fick man ju trevligare känsla. =) Vi jobbade på med allt som behöver göras i samband med månadsskifte. Det är ju som bekant mest papper som behöver fixas då.
Signe, Birk och Ture var hemma.. ja och Oscar också för den delen. Oscar badade med småsyskonen i poolen medan Ture sov. Då vi kunde fokusera på pappersarbetet i lugn och ro. Det är vi tacksamma för. =)

IMG_4296

Ture har börjat krypa mer och mer nu. =)

IMG_4297

IMG_4300

Och nu sitter han stadigt utan stöd också! =)

IMG_4302

Alltså.. han har ju hela tiden känts som en liten bebis som bara ligger still. Men nu rör han sig mer och mer. Han står mot möbler och tycker att han är coolast i stan när han gör det. 😉
Han kryper snabbt som tusan över golvet och river i allt han ser.
Nu är det bara att invänta att han börjar gå också. Det lär ju inte dröja så länge med tanke på hur snabbt utvecklingen går. =)

IMG_4318

IMG_4319

IMG_4321
Här är en bild på lekstugan vi byggt. Den är inte riktigt klar, men nu går den leka i. =)

På eftermiddagen när vi jobbat bort papperen på kontoret tog vi och gick på byn för att uträtta några ärenden. Signe och Birk cyklade och Ture åkte vagn.
Vi postade brev och var förbi Cigarraffärn för att hämta pärmen till bokföringen.
När vi var där så köpte vi glass. Det behövdes verkligen i värmen nu! =)

IMG_4322

IMG_4324

thumbnail_IMG_4559
Här sitter Signe och chillar efter en dag i solen. =)

Efter middagen åkte Linda och jag till förskolan för att visa en familj runt. Det är ju lite speciellt nu med Covid-19. I vanliga fall brukar vi visa runt på dagtid när verksamheten är igång. Men för att undvika smittspridning gör vi det på kvällstid istället.

Vid 18.30 gjorde vi kväll och la arbetet åt sidan.
Nattning av barn och sen tog vi ett dopp i poolen innan vi landade i soffan.

Nu tackar vi för idag och laddar för morgondagen! =)
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *