Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ny vagn från Twistshake.

OBS. Detta är ett betalt samarbete med Twistshake.

För ungefär en vecka sen kom Twistshakes nya vagn och landade utanför dörren hos oss. Vi behövde en ny vagn till Ture nu när han blivit lite större och att få prova denna från Twistshake var ju perfekt. Och perfekt var verkligen vad den var. En liten och smidig vagn som ändå känns rejäl. Fullt liggläge har den också vilket är det vi gillar bäst, det är något som många mindre vagnar annars saknar. Ture sitter verkligen som en kung, aldrig har väl barnvagnspromenaderna varit mer spännande än nu:)

Denna vagn kommer få hänga med på många utflykter i sommar!

Twistshake

_SKT2308

https://bit.ly/3bh43k0

https://bit.ly/3bh43k0

Just nu har Twistshake 50% på hela sitt sortiment och med vår rabattkod får du ytterligare 5% rabatt! Alltså hela 55%. =D
Använd koden: polyfamiljen55 för att ta del av rabatten.

Nu önskar vi alla en trevlig helg och hoppas på lite sol! =)

Kramar Polyfamiljen

 

 

 

 

6 thoughts on “Ny vagn från Twistshake.

   1. Man kan se olika på det, som jag skrev i tidigare kommentar så har vi valt att inte använda den alls men hade den med på bilden då det är ett tillbehör som ändå finns till vagnen. Men vem låter inte sitt barn titta på mobilen någon gång ibland? Inte alla men väldigt många :)

  1. Det är en mobilhållare som man både kan sätta fram på vagnen för att barnet ska kunna se på den eller på handtaget så att föräldern som kör kan ha sin mobil lätt tillgänglig, det väljer man själv hur man gör.
   Vi har valt att inte använda den alls, men hade den med på bilden då det är ett tillbehör som finns för den som vill använda den. Sen gör ju alla som de vill, att använda den till barnet en liten stund vid speciella tillfällen för att ”vinna tid” eller så ser vi inget fel med. Givetvis är inte tanken att barnet ska sitta med den hela tiden och varje gång man är ute med vagnen.

 1. Tänk så fantastiskt det måste vara att vara 100% felfria och perfekta som Ulrika och Katta försöker framställa sig själva.
  De har aldrig låtit barn titta på tv, video, platta osv innan de har blivit minst 4-5 år och de är naturligtvis experter på allt som rör barn.
  Förutom det så har de naturligtvis fått lära sig av sina föräldrar att vara artiga och trevliga, att har man inget snällt att säga så är det bättre att vara tyst.
  Eller är det bara att det är så himla enkelt att vräka ur sig vad som helst när man sitter på behörigt avstånd bakom en skärm i tron att det inte kan få några konsekvenser för dem?
  Inte undra på att det är så mycket mobbning i skolor och förskolor osv när ”vuxna” människor beter sig så här illa mot andra.
  Våra barn och ungdomar gör ju precis som vi vuxna gör, visar vi att det är ok att bete sig illa mot andra är det så de kommer att göra.
  Ni som är så perfekta Ulrika och Katta, ni klagar väl inte om era barn beter sig lika illa som ni gör eftersom ni ju föregår med ”gott” exempel?

  1. Jisses så du går hårt på!
   Jag undrade bara om det var en mobilhållare och funderade hur ett 1-åring klarar det!
   Hur man fick mina två rader att framstå som nätmobbning var väl ändå att ta i?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *