Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

3 thoughts on “Vi bygger bord. Vlogg

  1. Ni behöver inte publicera denna men vet Linda om hur ofta hon pekar med pekfingret när hon pratar, även om hon inte visar något, och nu sist såg jag att Hampus hade samma olat, för det måste vara en olat. Känns lite pekpinne aktigt tycker jag, kanske fler med mig.

    1. Okej.. ja, det är väl en del av kroppsspråket antar jag. 😉 Jag tänker att vi alla har olika kroppsspråk, gester och miner för oss när vi pratar. Intressant reflektion ändå. Tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *