Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Linda 40 år!

Så var det 17 maj! Hurra hurra hurra!! Stort grattis till Norge på nationaldagen. =D
Nu gissar jag på att firandet i Norge inte blev som det brukar vara på grund av Covid-19..?

Firandet här blev inte så stort som vi planerat heller.. Linda delar ju födelsedag med Norges nationaldag! Och nu var det ju inte vilken födelsedag som helst. Idag fyller Linda 40 år!! Hurra, hurra, hurra!! Stort, stort grattis på födelsedagen. <3
Idag har vi inte firat speciellt mycket. Min ena syster har varit hit och druckit kaffe. That’s it.

Okej.. vi firade igår istället. Det kändes som bättre att fira en lördag kväll och göra som på nyårsafton.. invänta tolvslaget och gratulera då. =)
Igår var vi en liten skara med den närmsta familjen. Vi hade skalat ner antalet gäster så mycket som möjligt på grund av coronaviruset.

96540995_3010881038951179_5730591107172007936_n
Linda med en av sina födelsedagspresenter. =)

Vi hade en väldigt trevlig kväll med grillat, mjukglass, tårta och snö.. Ja snö! Alltså.. vad är det med vädret? Det snöar varje dag nu.. vilket det inte borde göra kan man tycka. Men men.. det kanske blir sommar nån gång här också. =)

IMG_4432

IMG_4437

IMG_4439

IMG_4442

Nu tackar vi för den här helgen och laddar för kommande vecka. =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 thoughts on “Linda 40 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *