Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Grattis Ture!

Så börjar vi med att gratulera Ture! Han har namnsdag idag. =) Det firade han med att grisa ner sig med en pepparkaka.. Det här var vid 18-tiden. Innan det hade han badat och satt på sig pyjamas.. den pyjamasen ålade han sig till vattnet utanför duschen och blötte ner. Han fick byta..
Efter pepparkakan var det läge att byta pyjamas igen. Han gjorde alltså av med tre pyjamasar innan läggning idag.

IMG_4355

Det här med mat förresten. Det kan ju verka lite konstigt att klara av en pepparkaka när han inte klarar av att äta nästan nåt utan att kräkas.
Han har börjat visa ett väldigt stort intresse för mat nu och försöker ta allt han når för att äta det. Av nån anledning verkar det gå något bättre när han själv får slabba på med ett kex, nån majskrok, en brödbit eller liknande.. Det går mycket sämre när han blir matad.
Sen är det lite oklart hur mycket han får i sig egentligen. Det mesta verkar hamna på kläderna eller golvet. 😉

Den här dagen började långt tidigare än så.
Jag klev upp 05.15 för att göra mig iordning och åka till förskolan för att öppna. Arbetade där fram till lunch för att sedan ägna eftermiddagen åt kontorsarbete.

IMG_4353
Jag har även hunnit med en joggingrunda. Nils och Ture fick följa med på den idag. =)

Nu tackar vi för idag och laddar för morgondagen.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 thoughts on “Grattis Ture!

  1. Hej! Får man fråga vad ni har för joggingvagn? Tycker ni den funkar bra? Jag är ute efter en som funkar för både cykel och löpning men det är ju en hel djungel med sånna vagnar, så tar gärna input från någon som använder en 😊

    1. Vi har en Nordic cab urban. Jag tycker att den fungerar väldigt bra. Den är helt klart värd sitt pris.
      Jag har sprungit, cyklat och åkt skidor många mil med joggingvagnen.. har lämnat in den för att laga en grej i bakaxeln en gång och köpt nytt joggingset nyligen då ett lager pajat och allt rasade. Men det anser jag nog vara normalt slitage. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *