Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sommar hemma?

Ja ni.. här rullar det på. De senaste dagarna har Erik tillbringat ute med att snickra på taket till uterummet. Vi rev ju det taket för några år sen när vi satte ny panel på huset. Sen har vi varit utan tak på uteplatsen.
Men nu när det verkar som vi ska semestra hemma så kan de ju vara trevligt att förbereda för det. =) I normala fall brukar vi ju knappt hinna vara hemma på sommaren, vilket gjort att det inte varit prioriterat att fixa det här taket.

Jag vet att jag gnällde om det här i januari.. det var då Linda började prata om att plantera till växthuset. Jag tyckte att det var så onödigt då vi ändå aldrig är hemma och kan sköta om något.
Men ja.. på grund av Covid-19 verkar jag ju få som jag ville då. Lite mer tid på hemmaplan. Om man nu ska försöka se något positivt med det hela så är det väl det då.

Ser fram emot att få plantera ut dom här plantorna i växthuset och sköta om dom hela sommarn!! =D

IMG_3904

I söndags åkte jag och Linda ut till förskolan för att fylla upp med mat i kylskåp och frys inför kommande vecka. Det skulle inte ta så lång tid. Kollade på utegården och såg ganska rejäla vattensamlingar. Runt lekstugan var det rätt djupt! Så vi letade fram en spade och började dika för att vattnet skulle rinna undan inför måndag.

94207743_555824221985021_5476179329278803968_n

Det är ju typ det roligaste som finns! Att dika och bygga dammar. =D
Så fick man ju leka av sig lite också. 😉 Förenat nytta med nöje.

IMG_3910

IMG_3901

Nu i veckan har vi jobbat en del på förskolan, en del på kontoret, en del i cigarraffärn. Överallt där vi jobbar har vi barn. På förskolan är det ju kanske lite givet att det finns barn när man tänker efter. 😉
På kontoret har vi ungarna med eftersom vi försöker hålla dom hemma så gott det går för att dra vårt strå till stacken när det gäller att minska smittspridningen.

IMG_3914

IMG_3916

IMG_3917

IMG_3920

Igår hade vi lite fullt upp också. Först jobb ett par timmar. Sen Östersund för att Oscar skulle dit och Elliot skulle till tandregleringen. Sen hem för att Moa skulle till tandläkaren och Ture till Bvc.
Allt gick enligt planen. =)

94124111_325347781765727_7157396276743503872_n

Nu försöker vi ta det lite lugnt i soffan. Det är ju onsdag och ”date night” =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Sommar hemma?

    1. Jo då.. det var nåt år sen vi va in å läste där.
      Kanske har kommit några nya saker om oss där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *