Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Romantiken på topp!?

Så var det tisdag. Barnen har påsklov och vi är på hemmaplan. Så, vad ska vi göra med påsklovet egentligen?

Idag har Linda och jag suttit på kontoret mellan 09.00-16.30. Där har vi suttit ganska mycket de senaste veckorna. Förra veckan var vi hemma p.g.a. sjukdom och passade då på att plöja oss igenom massor av administration som behöver ses över. Revidera olika dokument som handlingsplaner, informationsmaterial, dokumentation och så vidare.

Erik och barnen har varit ute nån sväng och in på kontoret och hälsat på.. Vi har tagit paus för att äta lunch..

thumbnail_IMG_4242

Barnen har varit hemma från förskolan ganska länge nu.. och börjar hitta på nya lekar och nya saker att leka med. =) Idag kom dom åkande på varsin tvättkorg.. Hahaha! 😉

Igår var det förresten en speciel dag. Det var vår förlovningsdag! För sju år sen var vi nere i Göteborg och förlovade oss där i kallblåsten nere vid hamnen. <3<3<3
Vi firade det med att ha en lugn och mysig kväll i soffan med ostbricka.

IMG_3878

De här blommorna köpte jag.. Romantiskt av mig va? Speciellt eftersom det var Linda som ryckte åt sig dom på Ica.. och jag fick betala. Fast det spelar ingen roll eftersom vi har gemensam ekonomi! HA! Där fick du Linda. 😉 Hahahaha!

Romantiken på topp här alltså! =D

Nu tar vi och soffar ner oss och kollar ett avsnitt av ”Tjockare än vatten”. Kan verkligen rekommendera den serien! =) Sen laddar vi för morgondagen då vi ska ut till förskolan för att jobba.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *