Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Alltid är det någon..

Känner att vi måste förtydliga lite.. Det tycks vara många poliser i farten så innan fler hittar hit så är det bästa att förtydliga vår tripp till Åre.

Barnen har inte varit sjuka, vi vuxna har varit lite snoriga.

Vi åkte i vår egen bil till Åre, klev ur bilen och in i husvagnen. Vi åkte en sväng på byn på fredagen för att kolla läget. Alltså satt vi i vår egna bil och åkte runt. Vi vevade ner rutan en gång och det var för att filma uppe vid rödkullen där vi förövrigt var ensamma på parkeringen. Närmsta människa var typ 100 meter bort. Två av barnen var till servicehuset, i servicehuset var dom ensamma och dom har heller inte visat symptom på att vara sjuka. Alltså träffade dom ingen där.

När vi skulle åka på lördagen behövde vi hjälp med att putta husvagnen eftersom vi inte fick plats med att få dit bilen och dra den därifrån. Då hjälpte 2 stycken oss att putta, dessa personer kom till campingen med sina skotrar för att lasta av och åka iväg. När dom hjälpte oss med att putta höll vi avstånd och vi varken kramade dom eller slickade på dom.

Sen satt vi oss i bilen och åkte hela vägen hem i bilen utan att stanna och kliva ur någonstans.

Hoppas det räcker som förklaring för er som gått i taket…

Anledningen till att vi åkte och hämtade husvagnen var för att vi helt enkelt inte kunde vänta längre då vi för två år sedan skulle ta hem den i slutet av april när det tinat och det då slutade med att vi fick tillkalla traktor som vick hjälpa oss loss ur leran. Vi åkte alltså inte dit för skoj skull.

Önskar er alla en fortsatt trevlig dag!

7 reaktioner på ”Alltid är det någon..

  1. Säker runt lite på matlagning över öppen eld och kom att tänka på att ni brukar göra det! Är det okej att använda en vanlig, gammal hederlig gjutjärnspanna och ställa den direkt på gallret?

  2. Jag förstår att ni kände er tvungna. Bara lite lustigt hur ni först är irriterade på att de som satt i ”jobb” karantän åkte till Åre o tog dit smittan. Sen åker ni en hel stor familj dit fast det nu finns tydliga rekommendationer att inte göra det. Det rimmar lite illa för mig. Men som sagt, allt gick ju bra o husvagnen är på plats. Skönt.

  3. Tycker verkligen folkhälsomyndigheten bör förtydliga sina riktlinjer med att man inte ska slicka på personer man möter?

  4. Alla lever sitt liv som de vill. Ni tog ett beslut utifrån hur ert liv ser ut. Kan inte se hur det är fel. Tycker att ni är mycket noggranna och respektfulla i ert beslut. Tänk om alla tänker så, då skulle inte corona spridas så snabbt. Förstår att det är jobbigt att få kritik, men dessa personer som gör det kommer alltid hitta något att kritisera.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *