Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

VLOGG! Åka till Åre över påsk..?

Vi vloggar om vår påsk i Åre. Den blev ju inte direkt som det var tänkt. VI skulle egentligen vara där för att åka skidor.. som resten av alla turister då.
Men vi åkte dit, sov två nätter och drog hem husvagnen. Träffade inte en människa under tiden.

Kramar Polyfamiljen

14 thoughts on “VLOGG! Åka till Åre över påsk..?

  1. Har du sett vloggen?
   Vi tänker alltid Åre över påsk men i år är annorlunda så vi åkte bara dit för att hämta hem husvagnen. Corona hoppar varken in i bilen eller husvagnen som tur är:)

   1. Men i videon så nämns det bl a att några är borta i servicehuset? Känns ju direkt olämpligt om familjen är i karantän.

    1. Det var 2 av barnen som var i servicehuset och dom var själva där, alltså inga andra gäster.Dom är och har inte varit sjuka så ganska lugnt alltså.

 1. Det var jubtur att ni inte träffade en människa medan ni var där, för man ska ju hålla sig hemma/isolerad tills man varit frisk 2 dar…och ni hade väl sjuka ungar i veckan före påskhelgen. Det är ju inte bara det att man kan bli smittad av nån – man kan ju smitta någon också.
  Och nej, jag har inte lyssnat på vloggen, men såg vad ni skrivit. Orkar inte sitta o lyssna på vlogg.

  1. Kul att du orkar sitta och kommentera på något du inte orkat lyssna på då…å nej de barnen som varit utanför husvagnen har inte varit sjuka..För att ett barn är sjukt betyder det inte att alla är det.

   1. Jag kommenterade på det ni SKREV. Det nämnde jag också i min kommentar. Var det bara vloggen man fick kommentera på?

   2. Kanske ska förtydliga mig litet innan ni går i taket: Blogginlägget före vloggen handlade om att ni var hemma pga sjukdom. Texten vid inlägget med vlogg gjorde klart att vloggen handlade om Årebesöket. Därav min kommentar.

 2. Coolt att ni kunde få hjälp av era grannar med att putta ut husvagnen utan att ens träffa dem. Ni satt alltså i bilen eller på annan plats när de hjälpte er med husvagnen? Låter som toppengrannar

  1. Vilken enormt tråkig attityd..Vi var utomhus i ungefär 10 minuter samtidigt som grannarna å vi varken kramades eller slickade på varandra..

 3. Vilka starka reaktioner det här väckte men jag kan förstå dem till viss del. De flesta av oss har fått ändra våra påskplaner i år. Att ge sig iväg var ju just det vi inte skulle göra, kort el långt. Om bilen gått sönder o ni behövde hjälp? Om nån blev sjuk under tiden ni var där? Om ni var med om en olycka o behöver belasta sjukvården… Alla om skulle vi undvika i påsk o glädjande nog har många gjort det. Då är det lite provocerande att vissa tycker att det inte gäller just dem. Tråkigt.

  1. ”Om ni är med om en olycka och behöver belasta vården”? Då får man ju helt sluta leva? Jag jobbar fortfarande (inom vården), jag åker bil till/från jobbet, jag skär ofta onormalt stora bitar av kött (risk att sätta i halsen), jag springer ute även i halka, jag lät mina barn åka fyrhjuling utan hjälm (inte så bra såklart) och jag använder alltid jättestora knivar trots att jag ska skära körsbärstomater – vart drar man gränsen för att utsätta sig för fara och riskera att belasta vården?!

 4. Men alltså vad är det för fel på folk, blir uppriktigt riktigt arg. Har man inget positivt att säga så håll käften. Suck va många idioter det finns 😡. Heja familjen som har förståndet i behåll trots detta 💖

 5. Äh…strunta i alla de som nu gör allt för att hitta fel. Tydligen ingen som hör hur du Hampus i början talar om hur ni förberett er tripp till Åre…att mat var fixat innan o att ni inte skulle gå in i en endaste affär. Toa har ni i vagnen. Laga mat o även diska i vagnen,sover gör ni oxå i vagnen…ni är tillsammans med exakt samma personer som ni är hemma i huset,alltså närmaste familjen. Å hade de varit fullt av folk i servicehuset el om barnen hade haft symptom hade ni garanterat inte låtit dem gå ditt…ja är ganska säker på att ni förstod att ni skulle bli relativt ensamma på er Camping. Å ja gissar att de två personerna som hjälpte er att putta ut vagnen knappast var 70+ och/eller hade andra sjukdomar. Men ja tror att de var så pass gamla så att de själva kunde bestämma om de ville hjälpa till eller inte,alltså utan tvång o hot endast med löfte om att vänta med kramar o slickande till längre fram. Hade nån av er börjat vissa symtom så hade ni vänt hemåt,hade det vart nån av er vuxna så hade det funnits två till som kunde köra. Å i bil är det fritt fram att åka runt i. Å innan nån nu tycker ja är nonchalant el inte tar detta på allvar så gör ja det i allra högsta grad,då ja har ett halvår bakom mig i respirator (först genom munnen sen track genom halsen),har fått lära mig att andas igen och träna mig ur respiratorn med hjälp av c-pap ,hade även full multiorgansvikt,hypovolemisk chock,några hjärtstillestånd,sepsis mm mm,o det har gjort att ja har extremt dåligt immunförsvar o sitter därför i frivillig karantän. Min man håller sig undan folk så gott det går o våra barn som är utflyttade får vänta med att hälsa på. Men…ja o min man tar oss då o då en tur med bilen,å häromdan var mannen o kollade till vår husvagn på vår säsongsplats o det lyckades han med utan att krocka med en massa andra människor. Planerar man o använder sunt förnuft kommer man långt. Skönt för er att fått hem husvagnen nu när säsongen fick ett tvärt slut,får hoppas det ser annorlunda ut till nästa säsong. Ha en bra vecka o ta hand om varandra. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *