Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nya sängar! Vlogg.

Vi ligger lite efter med vloggandet nu eftersom vi haft ganska mycket annat som behövt prioriteras. Nu har Linda gjort en ansats och redigerat denna vlogg som filmades i februari! =)

Nils och Signe får äntligen sina sängar monterade efter att de stått och väntat sen förra julen. =)

Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *