Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Får man verkligen klä sig som man vill..??

Det här med att få klä sig som man vill och uttrycka sig genom det.. ja.. jag vet inte riktigt om det alltid är så bra..?
Om vi tar Erik som exempel nu då.. som kvällen till ära har på sig en tröja med isbjörnar från Maxomorra, ett par grön, röd och vitrutiga pyjamasbyxor och barfota.. som accessoar till det har han en 10-månaders bebis iklädd pyjamas med citroner och ett flerfärgat diadem med öron.
Läckert!! Hahahaha!! 😉

60745550468__F917B91A-D132-4DBD-87E9-EE08E3B622D0

Eriks egna förklaring till detta var att han hade inga rena svarta mjukisbyxor.
Mmm.. men man kan ju välja en enfärgad t-shirt till byxorna om man vill också..?!

Nåja. Alla måste ju få klä sig som man själv vill.
Som Birk. Igår fyllde Lindas mamma 65 år och vi var dit för att fira henne. Linda hade tagit fram klänning till Signe och skjortor till Nils, Birk och Ture.
Birk gick all in på att klä upp sig och toppade sin outfit med att ta både klänning och skjorta! More is more är hans måtto! 😉

IMG_3804

IMG_3807

IMG_3808

IMG_3810

IMG_3814

Ja just.. innan han klädde på sig fick han duscha för andra gången på tio minuter. Han hade duschat innan jag kom hem.. när jag kliver innanför dörren ser jag Linda älga genom huset för att kolla vad Birk höll på med.
Hon hittade honom bakom en stol i köket.. med en bingopenna..
*fniss*

Är det inte bara ganska typiskt? När man ska iväg på något och har lite tidspress så är det alltid nåt sånt här som händer..

thumbnail_IMG_4098

Vi kom iallfall iväg och firade 65-årsdagen! Stort grattis till svärmor! =)

thumbnail_IMG_4100

För övrigt har den här veckan inneburit jobb på förskolan på dagarna. Igår hade jag en grupp barn i köket som bakade bröd. =)

thumbnail_IMG_4095

Imorse hade jag hjälp av ett par barn som sorterade och städade upp ”byggen”.
Det ser ju som mycket trevligare ut när det är ordning på sakerna istället för att allt ligger som en rathög på golvet. =)

thumbnail_IMG_4107

thumbnail_IMG_4109

Nu tackar vi för första halvan av den här veckan och ska ta och slappa i soffan på våran date night.  =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *