Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ture 10 månader!

Idag blir Ture 10 månader! Hurra hurra hurra!! =) Vi har även denna månad fotograferat honom med något som är aktuellt just nu.. och vad är mest aktuellt i dessa tider? 😉
Toapapper är högst aktuellt!
På följande bilder har vi alltså något av det mest värdefulla i detta hus. Ett barn och toapapper! Haha! 😉

IMG_1370

IMG_1377

IMG_1379

IMG_1380

IMG_1390

IMG_1392

Idag hade vi inget som låg på att göra. Vi måste se till att ha det så framöver för att vi ska orka med. Vi packade mat och tog skotrarna för att åka till syrran.
Vi kom inte länge än till brorsan.. han bor ungefär 200 meter härifrån..
Där gav våran skoter upp!
Lämnade skotern där på gården. Svågern kom med en skoter och hämtade upp några av våra barn så vi kunde ut å åka tillsammans.

IMG_4050

IMG_4054

Så hade vi en härlig dag ute. =)

IMG_3712

IMG_3713

IMG_3717

IMG_4055

IMG_4056

Tack för idag, slut för idag.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *