Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nils effektiviserar!

Den här dagen började med frukost som barnen fixade. Signe och Birk plockade fram saker på bordet. Nils rostade bröd. Han är inte så tokig den där ungen heller. Han har hittat ett sätt att effektivisera brödrostningen här på morgnarna! =D Kan ju behövas i en stor familj.

thumbnail_IMG_4029

Efter frukost plockade och städade vi lite. Men ingen större ansträngning egentligen.
Klockan 11.00 kom en person på anställningsintervju. En väldigt bra intervju! Det kommer mest troligt leda till något bra. =) Vi ska bara fundera på hur vi ska lägga upp det nu med en bra introduktion och så.

Efter intervjun hade vi inget som låg på precis.
Vi tog bilen och åkte en sväng till stan. Vi skulle hämta den gamla datorn och iPadsen som var på reparation.
Linda tänkt kolla på kläder till Ture också.
På vägen dit träffade vi på en flock renar. =) En fint inslag i den norrländska trafiken.. 😉

IMG_3695

IMG_3696

Linda fyndade på Lindex. 30% på rean gör ju att det blir hyfsade priser. =) Nu kan Ture klara sig ett tag framöver.

IMG_3697

Vi stannade för på Willys och handlade innan vi svängde in på Max för att köpa mat och åka hem.
Nils, Signe och Birk tyckte nog det var trevligt att komma iväg en sväng idag. Dom blir ju lätt rastlösa av att bara vara hemma. Ture bryr sig inte så mycket kanske.. 😉

Nu tar vi och slappar i soffan en stund. Vi har som kommit på att det är viktigt att få koppla bort alla måsten och bara glo på tv ibland också.
Det har vi nog kommit på förut också.. men glömmer det mellan varven.

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *