Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Läge att dra i handbromsen!

Ja ni kära läsare.. nu har det gått en vecka sen förra inlägget här. Det är väldigt mycket som hänt under den veckan och jag vet inte riktigt hur mycket jag ska gå in på vad det är som händer..?

Det har iallafall hopat sig med saker som behöver lösas och det känns som vi aldrig bara kan slappna av. Förra veckan var ganska tuff och under helgen uppstod det saker som bara gjorde att jag inte orkade mer. Jag var beredd att skita i allt.. bara dra täcket över huvudet!

Hälsan har fått komma i andra hand efter jobb.. Vi har väl dragit på oss ganska mycket att rodda med, vilket kom ikapp mig och fick det att brista i helgen som var. Läge att dra i handbromsen alltså!
Jag har inte varit på förskolan och jobbat så mycket den här veckan. Har hållit i ett par viktiga möten för förskolans framtid.. men inget arbete i verksamheten.
Jag har helt enkelt inte pallat det..
Jag har varit hemma med Linda och de yngsta barnen. De har fått vara hemma på grund av riktlinjerna för hur vi ska hantera Coronaviruset i förskolan. Kan man ha barnen hemma så har man det.

Vi har alla ägnat många timmar den här veckan åt att fundera kring framtiden. Hur kan vi göra för att vi ska hålla som människor och samtidigt bedriva den verksamhet vi vill?
Ska vi lägga ner allt och göra något helt annat?
Det har varit många funderingar åt olika håll.. men jag tror vi nu börjat forma lösningar som blir hållbara. =)

Ja.. det blir lite flummigt det här inlägget känner jag! Men det jag vill ha sagt är att jag inte mått speciellt bra de senaste dagarna. Det har varit skittungt helt enkelt!
Är då tacksam för all stöttning och support vi får från alla håll och kanter! <3

Här följer några bilder på hur det är att vara hemma med barnen. =)IMG_3670
Birk leker med djur. =)

IMG_3672
Vi gjorde en utflykt till Skrovmålet för att äta lunch.

IMG_3678
Det börjar kännas som vår i luften! Nils, Signe och Birk provar sina nya vårskor. =)

IMG_3684
Nils och Birk kör race med bilar och Ture med gåstolen. 

IMG_3689

Det går en och annan vällingflaska i det här huset. =)

IMG_3691

Så.. nu ska vi försöka ta och sova. Hjärnan behöver vila! Den går på högvarv hela dagarna nu när man ska försöka hitta lösningar för en hållbar framtid.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

5 thoughts on “Läge att dra i handbromsen!

  1. Vad tråkigt att höra att det vart tungt , just nu är det så för många , och livet är inte som det brukar . Hoppas ni löser det och att ni får må bra igen , kämpa på kram Ann-charlotte

  2. Jag tycker ni gör det jättebra. Med allt ni har att göra är det inte konstigt att det blir ett bakslag ibland. Går livet i 250, kommer det en stund när man måste återhämta sig! Egentligen skulle ni göra som vår Vickan och fara bort ett slag, bara ni tre, och ta en natt på ett skönt och mysigt hotell med spa men det vet ni själva bäst, bara för att stanna upp en stund och andas. Jag vet att ni brukar fara till Åre och mysa men ni har faktiskt en halv skolklass att ta hand om även där. Kram till er alla!

  3. Oj det låter inte alls hälsosamt, bra att du lyssnar på kroppens signaler i tid och tar en funderare över en hållbar framtid.
    Jag själv lyssnade inte alls på min kropps ALLA signaler i flera år tills jag en dag i november stod på apoteket endast iklädd nattlinne. Det är nu 2 1/2 år sedan och jag är fortfarande sjukskriven 75 %, tuffaste perioden jag varit med om i livet, inte minst för min man också som naturligtvis drabbas också.
    Var rädd om dig, hälsar är ALLT, kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *