Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Så var det sportlov!! =D

Ja men hörre ni! Nu är det fredag och helg! =) Och sportlov för barnen!
Jag känner mig faktiskt som Ture ser ut på den här bilden:

IMG_3460

Det har varit ganska mycket i början av det här året. Vi har satsat mycket på förskolan.. Lagt tid på både dagar, kvällar och en helg för att förändra och fixa där.
Vi har mixtrat på hemma med att flytta om barnen och saker..
Läst böcker till rektorsprogrammet.. och varit iväg på internat i tre dagar.
Jobbat i cigarraffären..
Skött administration på kvällarna..
Ja.. det har som snurrat på ganska bra med saker som ska göras.

Därför är ett sportlov väldigt välbehövligt nu! På ett sätt känns det som att jag skulle vilja vara på hemmaplan för att fortsätta arbetet med allt som rör företaget och framförallt förskolan. Men samtidigt så är det läge att tänka på något annat också.
Och för barnens skull är det ju schysst om vi kan få den här veckan tillsammans utan att man ska jobba dygnet runt. =)

IMG_3461
Ture har ingen napp.. Men han snuttar på allt som kommer i hans väg. T.ex. sin ärm på bodyn.. Hans kläder är alltid blöta!

Idag jobbade jag fram till klockan 15.30. Då åkte jag hem, parkerade bilen och hoppade in i bussen. Där satt resten av familjen redo att åka till Åre. Det var packat och klart. (Skönt för mig;)
Nu är vi i husvagnen och ska njuta av en vecka i fjällen!

IMG_3467

IMG_3464

Önskar alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *