Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sushi.. är det något att ha?

Här kommer en en snabbgenomgång av de senaste dagarna.. =)

Det har i vanlig ordning varit mycket arbete på förskolan på dagarna. Kvällarna har bland annat bestått av en del administration, vi har börjat möblera i kontoret hemma och haft date night.

IMG_3922
Linda och jag arbetade ett par timmar i Cigarraffären. Erik kom förbi och hämtade Ture när han åkte från förskolan.

IMG_3438

Ture hänger med överallt som vanligt. Han har varit med ut på förskolan en dag också då Linda var dit och gjorde en insats. När han var där lyckades han kräkas ner sig.. som han gör ganska ofta.
Linda hade glömt att packa extrakläder.. Så jag letade fram dockkläder åt honom. Hahaha! Tur han inte är så storvuxen av sig. 😉

IMG_3443

På vår date night fick vi för oss att göra sushi. Det kunde ju vara trevligt att pilla på med det. Både att göra dom och att äta. =)
För att vara första försöket så tycker jag nog att vi lyckades ganska bra! =)

Däremot så var det nog ingen av oss som älskade sushin precis.. Vi har ju testat att äta sushi förut på restaurang.. Å det var ingen höjdare då heller.
Så.. ska vi bara bestämma oss för att vi inte gillar sushi? Eller ska vi göra ett nytt försök?

IMG_3445

Kylan har slagit till! Bilarna vill inte starta.. det går inte vara ute några längre stunder..
Men.. det är inte det som jag reagerar mest på på den här bilden:

IMG_3446

Det jag reagerar på är.. hur f*n kan vi ha 27,7 grader inne!! Det är helt orimligt!
Men jag gissar på att bilden är tagen direkt när Linda dragit upp gardinen..? Då är det som varmast mot väggen eftersom elementet sitter under termometern.

IMG_3451

Ture testar ny mat.. och det går ju inte så himla bra. Han får sin specialkost som är helt mjölkfri och extra snäll för magen. Men inte hjälper det.. så fort hans ska försöka äta något med lite fastare konsistens än välling så kräks han.. och då är det riktiga kaskadspyor! =/
Det blir nog till att försöka ge honom extremt små mängder av gröt och puré.

Linda var till BVC idag och vägde honom. Han verkar ju gå upp i vikt iallfall. =)

IMG_3458

Nu tackar vi för dagarna som gått den här veckan.
Vi taggar inför fredag och helg.. och sportlov! =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *