Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vi jobbar och jobbar..

Så har vi startat upp veckan och kört hårt både måndag och tisdag! Igår körde jag ett långpass med arbete i kök och barngrupp fram till 17.00. Därefter mixtrade Linda och jag på med att sätta upp tyger för att dämpa ljudet i ett rum som upplevs som ekande. Man kan ju göra ganska mycket med små enkla medel. Vi skruvade fast en regel på vardera vägg och häftade fast tyger mellan dessa reglar.
Mycket trevligare och mysigare än att sätta upp akustikplattor. Och billigare! Med en begränsad budget så gäller det att vara lite uppfinningsrik. =)
Någon som har tips på hur man effektivt dämpar ljud utan att det behöver kosta multum?? =)

Idag öppnade jag förskolan och arbetade där fram till 16.15.
Under förmiddagen skötte jag köket. Efter lunch var jag ute en stund och vid 13.00 hade jag ett möte inbokat. Två personer från Näringsliv och utveckling Strömsunds kommun kom på besök. Linda och jag visade dem runt på förskolan och sen satt vi i möte för att berätta om vår verksamhet.
Syftet med mötet var att skapa goda relationer mellan kommunen och företagare.

IMG_3370
Ture hänger med på allt som vanligt. =)

Efter jobb och middag ställde jag mig och bakade. Gjorde en hasselnöt/kola-paj bara för att jag blev sugen på det. Fixade även en jordgubbscheesecake till ett senare tillfälle. Den ska vara i frysen minst 6 timmar.. så det gick inte att äta den ikväll.

Och nu är det till att snutta på kudden och ladda för morgondagen!
Ännu en dag i Paradiset. =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Vi jobbar och jobbar..

 1. 1, är det ni eller Youtube som stängt av kommentarsfältet på era nya vidos? och om det är ni i så fall varför?

  2. är linda hetro eller är du också bi?

  3, såg på Malou att Eriks föräldrar inte prata med honom gör dom det nu?

  4, även fast det är ovanligt så kan ju tvillingar ha två olika papper så hade därför varigt intressant att veta om det är samma biologiska pappa till båda barnen eller det är två olika. och för som inte förstår så var en i unga mammor eller unga föräldrar mins inte vilket av det som hade tvillingar med två olika biologiska pappor.

  5, har du (linda) fött alla med kejsarsnitt? och har ni planer på skaffa fler barn?

  vill bara säga också att jag tycker ni verkar vara helt underbara människor och att jag älskar att titta på era videos för är så mycket glädje.

  1. 1. Det är Youtube som stängt av kommentarsfältet.. vilket är väldigt tråkigt. =(
   2. Linda är hetero.
   3. Jag antar att du menar att du såg på Jenny Strömstedt? Det var några år sen och mycket har hänt sedan dess. Vi har god kontakt med Eriks föräldrar nu. =)
   4. Ja, det är ju högst ovanligt med tvillingar med olika biologiska fäder. Men det spelar ingen roll för oss. Här är både Erik och Hampus pappa till barnen.
   5. Har inte fött alla med kejsarsnitt. av 6 graviditeter har 4 slutat med kejsarsnitt och 2 vaginal födsel. Några fler barn blir det inte nu.

   Tusen tack Sofie. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *