Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Alla hjärtans dag! <3

Så var det fredag. Det blev en lite annorlunda dag på förskolan idag. Det var väldigt få barn på plats så det fanns utrymme att avsätta pedagoger till annat arbete. Jag jobbade i köket då kocken vabbade. Tre pedagoger jobbade på med dokumentation typ hela dagen Tre pedagoger och en praktikant arbetade med barnen och alla hjärtans dag-pyssel. Lokalvårdaren och en pedagog arbetade med att möblera om på Kometen, vår småbarnsavdelning.
Så det hände ganska mycket på förskolan idag. =)

Jag avslutade min arbetsdag vid 13.30. Då tog jag med mig Nils och Signe i bilen för att åka in på byn. Birk var med Linda, annars hade han också fått följa med.
Vi svängde in på blomsterhandeln för att köpa blommor till Erik och Linda. Värsta romantiska jag! 😉

Linda hade tillbringat dagen på hälsocentralen. Birk har haltat i några dagar och nu var det dags att kolla upp det. Linda har haft ont i höger axel typ en månad också.. kanske läge att kolla på det också.
Efter tre timmar kom dom fram till att Birk förmodligen har stukat eller vridit foten. Den var svullen, men inte något brutet. Lite smärtstillande och avvakta några dagar för honom.
Linda har en inflammation i axeln. Kortison, avvakta och ta det lugnt.

IMG_3296

IMG_3295

Jag kom hem strax efter klockan 14.00.
Då hade Erik kommit hem. Perfekt!
Nils och Signe tog med sig varsin blomma och gav till Erik och Linda.
Sen var det dags att packa in i bussen och göra oss i ordning för att åka till Åre.

isbjörn tröja
Birk och jag har gjort oss redo för helg! =)

IMG_3315

Nu har vi landat i Åre och tar det bara lugnt. Vi laddar för morgondagen och ser fram emot en solig dag i backen. =)

IMG_3318
Ture skojar till det med en ficklampa! 😉

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *