Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ett tips.. Hör av dig!

Så var tisdagen gjord. Min dag började med att kliva upp klockan 05.00. Gjorde mig iordning och åkte till förskolan. Förberedde frukost, tog emot barn och sen väntade arbete i köket under förmiddagen.
Jag lagade lunch, diskade, fixade lunch till en grupp som var på utbildning hos Strömsundshälsan. Till min hjälp hade jag två barn som med största glädje och engagemang tog sig an uppgifterna att skala morötter, skär blomkål och provsmaka palsternacka. =)

När lunchdisken var undanröjd, bänkarna torkade och golvet spolat var det dags för reflektionsmöte. Jag och tre pedagoger hade möte angående dokumentation.

Jag arbetade fram till 15.30 på förskolan idag. Hem för att äta middag och försöka ta tag i något. Det finns en miljon saker att ta tag i.. Och då är det lite svårt att fokusera och prioritera.
Så.. Det jag tog tag i var att lägga mig på golvet och jollra med Ture en stund. 😉

Det första som måste tas tag i är att frigöra tid så att jag hinner tänka och jobba framåt med allt som behöver struktureras och fixas. Ska fundera på det lite snabbt.

IMG_3240

IMG_3244

IMG_3252

Idag har ture ätit kex..
Eller njae.. ätit kanske var en överdrift. Han slickade lite på ett smörgåsrån och sen var det bra. 😉

IMG_3259

För övrigt så skulle det komma snickare idag och kolla på det här med vattenskadan i taket i köket. Vi plockade undan igår kväll för att det skulle vara fritt fram att röja för dom.
Linda väntade.. och väntade.. och väntade..
Så ringde hon upp dom och frågade om dom inte skulle komma idag.

”Nä.. det kom en annan sak emellan.”
Ehm.. jaha.. men läge att höra av sig om det kanske?? Det är ju inte alla som har tid att bara sitta och vänta hela dagarna på någon som ändå inte kommer!
*Tips till alla hantverkare och andra yrkesgrupper som ska göra hembesök*
Hör av er om ni måste ändra tiden!

IMG_3255

Nytt bud är att dom kommer på torsdag.
En mycket smidig dag att stöka ner hela köket eftersom Elliot och Alexander fyller 15 år och vi ska ha hit folk.
Hmm.. i värsta fall får det väl bli hämtpizza i vardagsrummet. 😉

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *