Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vilken skithelg!

Jaha.. då ska vi se om jag kan summera den här helgen på något fint sätt. Det har varit en helg då det känns som ingenting gick riktigt som det skulle.. Det var mest skit som hände i helgen!
För det första var vi dåligt förberedda i fredags. Vi skulle åka till Åre och hade inte packat allt klart. Vi kom iväg från förskolan vid 16.00 och skyndade hem för att packa. I vanliga fall brukar vi ha packat klart kvällen innan.

En liiiiten kommunikationsmiss gjorde att alla barnens ombyten blev kvar i tvättstugan. Som tur var hade vi iallfall med underställen och en one piece var åt dom. Men det var inte läge att skita ner de kläder som fanns då.

IMG_3208

Vi hade iallfall handlat så vi skulle klara oss med mat.
Däremot hade vi glömt gjutgärnspannorna hemma.. så vi kunde inte laga det vi handlat. Vi skulle göra kasslergryta vid Rödkullen på lördag..
Fick svänga in på affären och köpa hamburgare som vi kunde grilla utan stekpannor.
Barnen var nöjda iallfall. =)

IMG_3212

IMG_3213

IMG_3215

IMG_3768
Jag gjorde min obligatoriska lördagsrunda med springvagnen. =)

Ja just.. Det har ju inte kommit upp något blogginlägg i helgen. Datorn startade nämligen inte!! Den verkar ta laddning, men vägrar att starta. Det är en aning stressande eftersom vi inte har backup på allt på datorn.
Vi skulle ju hinna jobba lite i helgen också. Lägga ut scheman till personalen och greja på lite.. Men det gick som inte så bra det heller.

Idag när vi åkte från Åre tog vi vägen över Östersund för att lämna datorn till Oscar så han kan lämna in den för lagning imorgon. När vi nästan var i Östersund blev vi omkörda av en bil och det small till i en sidoruta. Ett fint stenskott rakt i en av rutorna som är utrymningsväg i bussen. Alltså blev det inte bara ett litet stenskott.. Hela rutan krackelerade och började ramla in i bussen.
Vi stannade för på Lillänge för att fixa problemet. Hälften av glaset föll in i bussen och hälften utanför på parkeringen. Erik och Oscar tejpade igen rutan med en kartong..
Så blir det ett besök hos Fridells glas imorgon för att se om dom kan fixa detta.

IMG_3219

IMG_3221

Ja.. så var det med den helgen.
Nu är vi hemma och laddar för morgondagen. En ny spännande vecka väntar på förskolan! =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Vilken skithelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *