Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ombyggnation på förskolan!

Så var måndagen gjord! Det var kul att se reaktionerna idag från pedagoger, föräldrar och barn. =) I helgen tillbringade vi nästan all vaken tid på förskolan. Linda och jag gjorde 30 timmar var under helgen medan Erik var hemma med barnen och kom för att serva oss med mat, hämta sopor och sköta markservicen.
Vi vände totalt upponer på förskolan under lördagen kändes det som. Rev ut förråd, drog in virke, slängde ut gamla och onödiga saker, sålde bort en del grejor, lastade säckar med saker av tyg för att tvätta..
Ja ni.. på lördag kväll såg det lite tröstlöst ut att hinna bli klar med det vi tänkt innan måndag morgon.

Det var bara att växla upp och arbeta hårdare på söndagen. =)
Vi åkte dit klockan 09.00 och kom hem vid 22.15.
Under den tiden hade vi hunnit bygg ganska mycket inne på Planeten!

IMG_3168
Vi presenterade olika saker i backar. Bara att se vad barnens uppfinningsrikedom leder till.

IMG_3171
Vi byggde klart den här stora rumsdelaren med möjlighet att odla, måla, undersöka på ljusbord, leka och så vidare. Här kan vi nu presentera vad som helst framöver! Kommer bli hur bra som helst! =)

IMG_3172Vi byggde ett eget stort staffli där barnen kan mötas och måla tillsammans. Stafflit är 2,5 meter brett! Här kan alltså många mötas samtidigt. =D

IMG_3175

IMG_3176
Vi tapetserade väggen i vårt hus där vi äter. Vi byggde en buffébänk att ställa maten på.

Förutom allt byggande har vi lagt ett antal timmar på städning och rensning.
När vi åkte hem igår kväll kände vi oss väldigt nöjda! Fräscht och fint inför måndag. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *