Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Helgjobb på förskolan!

Så var det lördag kväll och vi har äntligen landat i soffan! Vi har kollat på mello och ätit smulpaj som barnen gjort. =)

Men vägen till soffmyset och mello kändes ganska lång faktiskt. Igår blev det jobb fram till 20.00.. det jobbet har fortsatt hela dagen idag.. och kommer fortsätta hela dagen imorgon.
Det råkade bli så att vi fick lite feeling på förskolan igår och påbörjade en rensning, ommöblering och byggande. Precis som vi ska följa barnens intressen på förskolan så följde vi nu våra egna intressen. Det blir ju som allra bäst när man tar tag i något när man känner för det. Och det var tydligen nu!

Vi har funderat och diskuterat mycket kring vad vi vill erbjuda barnen på förskolan. Många olika tankar från pedagoger, föräldrar, barn och oss. Vi får testa oss fram och se vad som blir bra. =)

thumbnail_IMG_3735
Idag har Linda rensat ur ett förråd och gjort om det till bibliotek! Mycket trevligare att kunna använde det här rummet till bibliotek istället för ett knökfullt förråd med saker som ingen vet att dom ens finns. =)

Det har efterfrågats en ”house tour” från förskolan. Bara vi fått ordning på miljöerna inne nu så ska vi se om vi kan styra upp det. =)

Linda och jag kämpade på fram till 19.30 idag. Då var det dags att åka hem och slänga sig i soffan. =)

thumbnail_IMG_4050
Ungarna har skottat gården idag. =)

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *