Ture provsmakar!

Så var det onsdag. Jag har varit i Östersund sen igår då jag åkte in för rektorsutbildning i tre dagar. Jag har verkligen sett fram emot att träffa kurskamraterna, föreläsningar, diskussioner och så vidare. Jag har faktiskt varit ganska duktig, om jag får säga det själv..? 😉 Jag har läst rätt mycket under julledighet och veckosluten för att förbereda mig för juridiken som de två första dagarna det här internatet handlar om.
Men att läsa böcker är inte riktigt samma sak som att träffas och prata. Det ger så mycket mer att träffas fysiskt och arbeta i grupp.

thumbnail_IMG_3708

Igår avslutades skoldagen 17.00. Då passade jag på att gå ner till gymmet och träna en timme. Det var ett kärt återseende. 😉 För ett år sen tillbringade jag några timmar per vecka där nere. =)
19.00 var det dags för middag och sen var det god natt.

Idag började min dag 07.30 med frukost innan skoldagen drog igång.
Sen har det varit en intensiv dag med juridiska dilemman, föreläsningar, paragrafer, förordningar, skollag, kommunallag, författningar och så vidare!
Puh! Hjärnan får verkligen anstränga sig såna här dagar.

Vid 17.45 kom Erik och Linda in till stan. Med sig hade dom Ture.

IMG_3143

IMG_3144

IMG_3147

Linda hade ordnat så barnens mormor och morfar skulle vara barnvakt ikväll. Då kunde vi ha vår date night. =)

IMG_3148
Linda hade förberett med pyjamas och kläder till imorgon till alla småttingar, så det inte ska bli nåt strul imorgon bitti.

Vi gick ut och åt middag tillsammans och hade en trevlig kväll.
Ture börjar visa stort intresse för mat. Han försökte ta tag i allt han såg vid bordet ikväll. 😉
Bland annat provsmakade han ananas. =)

IMG_3151

Nu tackar vi för idag. Jag ska ladda för ännu en dag i skolbänken.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

En reaktion på ”Ture provsmakar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)