Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ska vi fira eller inte?

Tisdag och snart är halva veckan gjord. Den här veckan ser lite annorlunda ut än en vanlig vecka. I dag åkte Hampus på utbildning och blir borta till på torsdag så Erik och jag sköter ruljansen hemma. Erik har varit på förskolan och jobbat som vanligt och jag har varit hemma och arbetar på med tvätt och städ samtidigt som jag givetvis har myst med Ture. Tänk att man kan tvätta och städa en hel dag utan att det syns, eller ja syns gör det kanske men det är ju inte så att man kan säga att jag är klar direkt, det blir man aldrig..

I dag är det exakt ett år sedan vi checkade inte på patienthotellet i Östersund för att invänta att Ture skulle komma till världen. I exakt 2 månader bodde vi på hotellet innan vi flyttades upp till Umeå för att fortsätta väntan i husvagnen.

Det ”roliga” är alltså att Hampus checkade in på samma hotell precis ett år senare, men den här gången vet han att han kommer kunna checka ut inom en par dagar och inte om 2 månader 🙂  Vi ”firar” alltså ett år i dag sedan hela den här långa och jobbiga väntan började. Så här i efterhand var det så klart värt det 1000 gånger om men just där och då var det verkligen en jobbig tid, att som familj vara splittrad under en så lång tid och samtidigt leva i ovisshet om hur utgången skulle bli. Det var ju ändå en väldigt stor risk med hela graviditeten. Men nu sitter vi här men lilla Ture och han har redan hunnit passera 8 månader <3

I morgon är planen att åka in till stan så fort Erik slutat jobbet och kört hem barnen som åker med bussen, det är ju onsdag och det betyder date night som ni vet. Inte hoppar vi över den bara för att Hampus är på utbildning. Min mamma  och hennes gubbe kommer hit och passar alla barnen så att vi kan åka till stan.  Får se vad vi hittar på, det är inte riktigt bestämt, kanske går vi ut och äter något gott. Ture kommer följa med in så bio går bort.

Nu ska vi snart ta och tacka för den här dagen, Hampus skulle ringa när han ätit klart middagen tillsammans med sina ”kurskompisar” så han borde höra av sig snart. Sen är det godnatt och tagga inför onsdag.

Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *