Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tänker inte grilla korv!

Imorse vaknade vi upp i kuren på campingen här i Åre. Skönt att vakna utan väckarklocka. =) Klockan var typ åtta då vi klev upp för att äta frukost. Efter det skjutsade Erik iväg Moa och hennes två kompisar dom följde med i helgen. Dom skulle till backen för att åka skidor.
Under tiden röjde vi undan frukost och packade lunchkorgen.

IMG_3122
Birk och Ture pratade med varandra imorse. <3

Vi åkte till Rödkullen vid 11.30. När vi kom dit gav sig Erik ut i backen med småttingarna, Linda tog hand om Ture och jag började med matlagningen.
Först fick jag tända upp en eld eftersom det inte var någon som grillat innan oss idag.
På med två stekpannor på elden!
Idag lagade jag köttfärssås och pasta. Under tiden kom det några andra familjer och började grilla korv.. och korv.. och korv.. det verkar som det är det enda folk tror att man kan grilla över öppen eld! 😉
Jag stekte köttfärsen, i med tomatsås, kryddor, majs, crème fraishe och till sist färsk pasta. Allt i ett! Superenkelt och gott. =)
Av ren principsak tänker jag inte grilla en enda korv vid Rödkullen. 😉 Det känns som det endast är orutinerat folk som grillar korv. Haha! 😉

60164677544__37A24B40-4E2A-482C-919A-CF41BDE496AD

När vi ätit och ungarna åkt snowboard ett tag började Signe lessna. Jag packade ner henne i springvagnen, knöt på mig löparskorna och joggade därifrån. Hon somnade ganska snabbt. Erik och Linda var kvar med resten av barnen ett tag till. Det är ju perfekt när vi kan dela upp oss och alla får ut något bra av dagen. =)

Kvällen har bestått av mys i husvagnen.
Nu tackar vi för en härlig dag.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

7 reaktioner på ”Tänker inte grilla korv!

 1. Men herregud grillad korv som är så gott! Det kan ju vara därför folk grillar det vet du! Grillar gärna brödet också!
  Men var och en blir salig på sitt vis!
  Köttfärssås och spaghetti är väl inte heller nån större kulinarisk upplevelse….

  1. Nu var ju detta skrivet lite med glimten i ögat, man får väl grilla vad man vill men korv till lunch varje helg är ju kanske inte så jätteroligt.
   Och vem har sagt att köttfärssås och spagetti skulle vara någon kulinarisk upplevelse? Snarare lite roligare att köra lite olika på elden än samma varje dag.

 2. Tråkigt att höra att inte korv är tillräckligt fint att grilla. Finns ju mycket goda korvar att grilla så som Chorizo, Kolbasz, Bratwurst vegetariska alternativ. Det är ju även lätt att äta goda korvar med färsk pasta om man vill undvika korvbröd. Om man tycker att köttfärs är bättre att äta så är det ju upp till var och en men tråkigt om det är en principsak. Há det gott!

  1. Man får grilla precis vad man vill men tror många liksom inte ser att det finns annat än korv, det är liksom det man äter när man ska äta ute. Vi som äter lunch ute 2 dagar i veckan varierar oss gärna lite och testar andra saker.

 3. Snacka om dryg kommentar!
  Japp man behöver inte läsa här men nu är det ju en offentlig blogg.

  Jag tycker att din kommentar är sjukt pinsam.

   1. Så man kan skriva vad som bara man lägger till en smiley?
    Jag håller inte riktigt med i detta men det förstår du nog själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *