Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ett andrum mellan två intensiva veckor!

Ja men då var det fredag! Den här veckan rusade iväg den också. Det har varit en väldigt bra vecka om jag ska tänka tillbaka på den lite. I början av veckan la vi lite extra krut på förskolan för att bygga lärmiljöer på en av avdelningarna. Under veckan har jag handlett reflektionstider och arbetat i barngrupp om vartannat. Den variationen är väldigt bra för min del.
Ena stunden diskuterar jag förskolans värdegrund med pedagogerna i konferensrummet.. nästa stund är jag ute i skogen med en grupp barn och diskuterar djurlivet. =)

Sen har vi hunnit med att gå på gymmet, jag har läst böcker som hör till rektorsprogrammet, ha date night med mera.
Men nu är det faktiskt ganska skönt att det är fredag och helg! =)
Ska passa på att njuta av fjälluften och låta hjärnan återhämta sig en dag eller två. 😉
Sen är de bara att ladda för kommande vecka med allt vad den har att erbjuda..
På måndag blir det arbete på förskolan under dagen och möte på skolan på kvällen.
På tisdag ska jag öppna förskolan klockan 06.00 och sen åker jag till Östersund vid 08.00 för att infinna mig på internat under tre dagar för Rektorsprogrammet!
Fredag innebär arbete på förskolan och möten..
Ja.. det ser ut att bli fullt upp som vanligt. 😉

Men som sagt.. nu ska jag låta hjärnan slappna av lite. =)

IMG_3112

Ture står redo att bli upphämtad hemma för att göra den sedvanliga rundan på fredag eftermiddag.  Handling av mat och så vidare. =) Sen bär det av mot Åre!

IMG_3116
Påväg till Åre började det toksnöa! Erik som körde hade inte en chans att slappna av!

När vi väl var framme kom vi till en kall husvagn. Sladden hade glidit isär.. annars hade vi haft grundvärme på 10 grader.. nu hade vi ingen grundvärme. Lite tröttsamt..
Så vi fick gasa på med värmen i husvagnen och mysa ihop för att hålla varandra varma. =)

IMG_3120

Nu önskar vi alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *