Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ture 8 månader!

Om man nu var lite uppmärksam igår så var det något som fattades.. En bild på Instagram och ett inlägg här.. Ture blev nämligen 8 månader igår! Vi har ju hittills varit väldigt duktiga med att fotografera och lägga upp en bild den 22:a varje månad.
Igår var det onsdag och ”date night”.
Det har inte gått så bra på våra date nights hittills med kräkigt barn och stopp i avloppet.. Igår väntade vi bara på vad som skulle hända när vi skulle försöka ta det lugnt och lägga alla måsten åt sidan på kvällen.

Vid 20.30 la Erik Ture i vagnen.. 20.40 kom Linda på att vi inte fotograferat honom! Då sov han givetvis..
Han brukar sova en halvtimme och sen vakna för att lägga sig för natten närmare 23-tiden.
Men inte igår.. Då somnade han för natten direkt..
Så.. det blev ingen fotografering.. kändes ju inte okej att väcka upp honom för ett sånt påhitt.

Men om det nu var det ”dåliga” som skulle hända igår på vår date night så var det ändå ganska lindrigt. 😉

Linda tog tag i fotograferingen imorse istället. Han hade inte hunnit förändras så mycket sen igår, så jag tror inte nån märker något. 😉

IMG_5303

IMG_5306

IMG_5308

IMG_5309

IMG_5313

Hurra hurra hurra för Ture! <3

Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Ture 8 månader!

  1. Men gud vad söt han är…. räknas han som åtta månader eller får han någon chans att växa ikapp? Tänkte mest när skolan är på ingång men då kanske han hunnit ikapp automatiskt. Kram till hela familjen

    1. Han räknas som 8 månader men när dom kollar på utveckling och vikt tar dom hänsyn till att han är prematur. Korrigerat är han ju bara knappt 6 månader så dom har absolut med det i beräkningen.
      De andra prematura barnen vi haft har kommit i kapp ganska fort så vi hoppas han gör det med.
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *