Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Besök på BVC.

Men alltså..! Är det redan fredag?? Ja, det är ju tydligen det. =)
Den här veckan rusade iväg den också..
Jag öppnade förskolan imorse klockan 06.00. Eller ja, jag var där typ 05.30 för att förbereda lite saker. Skulle göras smörgåsar som skulle ut till företag som har stående beställning på fredagsfika. Tanken är att kocken i köket ska fixa det, men han var inte på plats idag.
Första barnen kom strax efter klockan sex och vi hade en mysig morgon med lugn musik och fixande med inomhusmiljöerna. Vi håller på möblera om och byta ut en del saker. En förskola är ju i ständig process av förändring.

Jag jobbade fram till 12.30 idag. Då tog jag med mig Signe och åkte hem. Hon ville så gärna få åka själv med mig i bilen. Igår åkte Nils med mig själv ut till förskolan.. Så nu var det minsann hennes tur! 😉
En liten sak kan man ju tycka som vuxen.. men för ett barn är det här en stor sak! Att få den där egna tiden och ha 100% uppmärksamhet från en förälder. =)

60094405811__D56C9899-903C-4065-BA2A-214FA74CC01F

Ture hade tid på bvc idag.  Vägning och mätning. Linda gick dit med honom på förmiddagen. Han hade dippat lite på kurvan, men inget alarmerande.
Han har ju börjat röra sig mer nu också.. sånt brukar ju märkas på den där kurvan.
Idag vägde han drygt 6,7 kg och var 68 cm lång. =)

IMG_3048

Vid 14.30  kom Erik hem från förskolan och barnen från skolan. Då kunde vi packa in oss i bussen och åka mot Åre. =) Efter en intensiv vecka ska det bli skönt med miljöombyte, fjälluft och skidåkning. =)

IMG_3051

Nils och Signe ligger och tar det lugnt i sängen.. Medan Birk gör allt annat än att ta det lugnt!
Just vid det här tillfället testade han kylskåpets beskaffenheter. Han andades på det och ritade i imman som blev.. ”En regnbåge”.
Han suddade, andades igen och ritade. Slickade lite på kylskåpet också..

Perfekt att vi har ett kylskåp som går att måla på. Inga pennor eller kritor behövs heller. 😉

IMG_3052

Så önskar vi alla en trevlig helg! =D
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *