Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ekologisk mat!

Så var det söndag kväll och vi har landat hemma i soffan. I fredags åkte vi till Åre för att tillbringa helgen där. Innan det var det jobb på förskolan och planen var att åka därifrån typ runt 12.
Klockan var kanske 13.00 innan vi kom därifrån. Då skulle det handlas och packas. Allt drog ut på tiden en aning och vi skyndade oss för att komma iväg vid 14.30 då Elliot kom hem från skolan.

Mitt i allt detta glömde vi datorn hemma! Därav inget blogginlägg under helgen.
Det är ganska handikappande att inte ha någon dator. Linda skulle kolla på scheman, beställa mat till förskolan och fixa lite. Jag skulle blogga och redigera film. Men nä.. inget sånt blev det.
Å andra sidan var det ju rätt så skönt att lägga allt sånt åt sidan under helgen och fokusera på andra saker. =) Barnen t.ex. 😉

thumbnail_IMG_3500
Linda åkte bob med Nils och Birk. =)

Jag råkade upptäcka ett filter i kameran i telefonen som jag inte visste om. Scenljus. Så jag var tvungen att testa det filtret.. Blev ju ganska cool effekt faktiskt. =)
Följande bilder är tagna ute i skidbacken.

thumbnail_IMG_3503

thumbnail_IMG_3504

thumbnail_IMG_3505

Hela lördagen tillbringades vid Rödkullen. Vi gjorde varma mackor till lunch, åkte skidor, snowboard och bob.
Vi hade en fantastisk dag i skidbacken. =)

Skärmavbild 2020-01-12 kl. 21.11.29

Skärmavbild 2020-01-12 kl. 21.11.48

Skärmavbild 2020-01-12 kl. 21.16.13

Liftarna stängde klockan 15.00. Då la jag Birk i springvagnen och joggade i snöslasket som var på vägen. Resten av familjen packade in sig i bussen och åkte tillbaka till husvagnen.

thumbnail_IMG_3508

Idag åkte vi från Åre lite tidigare än vi brukar göra. Vi skulle förbi Östersund på vägen hem. Vi hade några ärenden att uträtta. Bland annat skulle vi på Willys. Deras ekologiska utbud är faktiskt helt okej! Det mesta finns i ekologisk variant och är inte hutlöst dyrt heller.
Nu har vi bunkrat en hel del mat därifrån både hem och till förskolan. =)

thumbnail_IMG_3524

thumbnail_IMG_3523

thumbnail_IMG_3522

Vi kom hem vid 18.40. Då var det läge att lägga småttingarna och plocka in grejorna ur bussen.
Nu laddar vi för imorgon! Moa fyller 12 år, vi ska jobba och det behöver städas hemma. Välkommen vardag! 😉

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *