Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ullared tv-program.

Så var den första riktiga arbetsdagen för det här året avklarad! Det blev en rivstart med arbete från morgon till kväll. Jag öppnade förskolan klockan 06.00 och avslutade med arbetsplatsträff mellan 17-19.
Så.. nu blir det snart sängen! 😉

För övrigt så uppenbarade sig en annan sak nu eftersom det är januari.. premiären av årets säsong av Ullared närmar sig! Lagom när man glömt bort att man ställt upp på det här så är man plötsligt på tv!
Ja.. kära värld! Det är väl bara att stålsätta sig och se programmet när det kommer ut.. med skämskudden redo. 😉

ullared

Jag antar att det är många som börjat jobba efter sin julledighet idag. Hoppas ni överlevde er första arbetsdag. 😉
Nu jobbar vi på fram till sportlovet va? =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *