Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Bumbostol.. ja eller nej?

Jaha.. så var det måndag.. fast söndag och ledigt.. och vilken ledig dag i ordningen det är nu har jag tappat räkningen på.. 😉 Det känns som vi varit lediga ganska länge nu över jul och nyår. Det har varit en skön och behövlig ledighet!
Nu laddar vi för att dra igång vårterminen! =)
Imorgon börjar jag med att öppna förskolan klockan 06.00.

Efter vi åkte hem från Åre har stor del av tiden gått åt till att återställa någon slags ordning här hemma. Tvättberget i tvättstugan verkar oändligt den här gången! Men det kan ju bero på att vi var borta 9 dagar.. alla har hunnit använda ganska många uppsättningar kläder.. Vi rev ur sängklädena ur alla sängar i husvagnen när vi åkte för att tvätta dom också. Vilket nu gör att det finns ganska mycket att plöja igenom innan vi ser golvet i tvättstugan igen. 😉

Igår gjorde Moa och Isabelle efterrätt. Moa hade fått en kokbok i julklapp och ville testa något recept ur den. Så det serverades någon slags kvarg med bär och nötter. =) Fräscht och gott!

IMG_2930

Vi har suttit på kontoret ett antal timmar i helgen. Det har varit månadsskifte, så fakturering och bokföring behövde göras. Ture är med han också såklart. 😉

IMG_2932

Idag åkte Linda och jag till förskolan för att ha en intervju med en person som söker jobb hos oss. Det passade perfekt idag då vi ändå var lediga. Ja, det här med ledighet är ju relativt när man är egenföretagare. =)
Efter intervjun gjorde vi ett besök på gymmet som ligger där. En timmes cirkelträning blev dagens pass. Heja oss!

thumbnail_74373766-FECD-4947-8627-C8AEBD8AC175

Så.. en fundering kring Bumbostolar.
Det är ju ganska smidigt att kunna sätta ett barn i en sån för att det ska komma upp och få sitta. Så fort den här stolen kommer fram blir det lätt diskussioner kring huruvida den är bra eller inte.
Jag tänker att det är nog inte bra för en bebis rygg att sitta om den inte kan hålla sig uppe på egen hand..? Men jag vet inte..?
Vad har ni för tankar kring den här stolen?

IMG_2950

IMG_2954

Nu tackar vi för den här julledigheten!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Bumbostol.. ja eller nej?

  1. Vi har aldrig haft någon egen sån stol, men i simhallen hade de i duschrummet. Mycket praktiskt att sätta bebisen i när man själv duschade eller packade ihop sina saker. Tänker att längre stunder nog inte är så bra om de är väldigt små.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *