Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Skidor eller snowboard?

Ännu en dag i Åre. =) Idag skjutsade Erik de äldre barnen till backen på morgonen medan Linda och jag var kvar i husvagnen  med de yngre.
Vi möblerade om lite i kuren.. det kändes som sängen stod åt fel håll på nåt sätt.. så nu har vi vridit den.
För övrigt tog vi det ganska så lugnt på förmiddagen. Vi åt lunch innan vi åkte bort till Rödkullen med småttingarna.
De äldre barnen åt lunch i värmestugan innan vi kom dit.

När vi var på plats åkte Erik och jag med barnen i backen medan Linda hade hand om Ture. Idag testade Signe att åka snowboard! =) Det gick hyfsat bra för henne också. Det kanske blir ett gäng snowboardåkare av dom här små? 😉
Birk testade skidor.. det var inte lika kul tyckte han.. å Signe vägrade testa åka skidor. Nåja.. det var ju idag det. Imorgon är en ny dag. Då kanske någon av dom vill åka skidor istället för snowboard. =)

Vid 15.00 stängde liftarna och vi packade in oss i bussen och åkte tillbaka till campingen. Vi lagade middag, åt och slappade en stund.
Barnen skulle iväg till Vm8:an för att åka kvällsåkning mellan 18-20. Vid 17.40 frågade Moa om jag ville med och åka.. Ehm.. ja, jag har väl inget bättre för mig. 😉
Så jag bytte om och åkte dit med dom.

thumbnail_IMG_3434

Två timmar senare var jag ganska mör i benen. Så fick jag dagens träning. =)

Nu laddar vi för morgondagen. Det såg ut att bli ännu bättre väder imorgon! Det ser vi fram emot! =) Någon minusgrad och lite snö skulle ju inte skada nu.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *