Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Åre. Dag 2.

Så vaknade vi upp till ännu en dag i Åre. Planen var att åka till skidbacken så de äldre barnen fick åka skidor och de yngre i pulkabacken. Erik skulle åka skidor idag han också.
Jag tänkte att jag skulle åka längdskidor en sväng idag.. Så funderingen var vart vi skulle parkera oss. Längdskidåkningen är vid Björnen medan det är bäst för de små barnen vid Rödkullen.
Kanske kunde vi vara vid Rödkullen på förmiddagen och åka till Björnen på eftermiddagen? Hmm.. ja vi får väl se.

Vi började med att göra oss iordning iallafall. Klä barnen, fixa matsäck, klä oss själva..
När vi väl kom iväg var klockan typ 10.30. Lite sent kan jag tycka. Det började närma sig lunch..

IMG_2867

Vi åkte till Rödkullen och skickade ut Erik och de äldre barnen i skidbacken. Linda, jag och småttingarna åkte i pulkabacken och började grilla under tiden.

IMG_2869

Idag serverades varma mackor till lunch. =)

thumbnail_C89A2919-738B-4D5F-B61F-202063965FFC

thumbnail_IMG_3400

Efter en stund tröttnade barnen.. dom behöver fortfarande sova middag på dagarna vilket kan bli ett litet problem. Det gör ju att det är lite svårt att tajma in aktiviteter som att grilla till lunch och åka skidor.
Vi lastade in småttingarna i bussen och åkte tillbaka till husvagnen.
Dom var ganska nöjda när dom kom in i värmen och fick sova. 😉

IMG_2868

IMG_2871

Erik och de större barnen fortsatte åka skidor några timmar till. Vid 14.45 kom Oscar och Doris med tåget, så jag hämtade upp honom där och resten av familjen vid skidbacken.
Så åkte vi alla till husvagnen för att ta det lugnt och äta middag innan kvällsåk. Oscar, Elliot, Alexander och Moa åkte mellan 18-20.

Nu tackar vi för idag och laddar om för morgondagen.

Ha det gott.
Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *