Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Grattis Erik! <3

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Eriks födelsedag! Hurra, hurra, hurra!! =D
Den här dagen hade vi planer på att fira Erik och samtidigt fira jul med de som inte kommer vara tillsammans med oss på julafton.
Meeeen… planerna gick i stöpet! Under hela veckan har ungarna varit hemma för feber och hosta.. det har svajat upp och ner på termometern.. igår gnällde Birk om att han hade ont i ett öra.. och Erik tappade helt plötsligt rösten.
Så.. för att inte sprida några sjukdomar vidare ställde vi in firandet.
Väldigt tråkigt faktiskt då vi hade sett fram emot en härlig middag tillsammans.
Nu får vi avvakta och se vilken dag det kan passa att träffas istället.

Det var bara Lindas mamma och gubbe som inte kunde hålla sig från att komma hit. 😉 Så det blev lite firande ändå. En köpetårta, julkakor och kaffe.

Tidigare idag har vi gått all in på julstädningen. Linda hade skrivit en lista på en massa saker som behövde göras innan jul.. och jag såg att det stod städa på lappen. Så jag tog fram en back med flyttstäd-grejor. Ja, vi har ett par såna backar som står i källaren för att rycka med sig när vi får städuppdrag.
Jag tänkte att ska det julstädas, så ska det minsann julstädas! Jag började med toaletterna.. det är lika bra att ta det värsta först!
Sen arbetade vi på med städningen fram till eftermiddagen. Då Linda bara..”Ehm.. jag kanske inte tänkte att vi skulle ta hela storstädningen idag.. mer en förstädning inför julstädningen..”
Jaha..! Och det säger du nu?!

Nåja.. nu är julstädningen klar iallfall! =) Det gäller bara att hålla undan fram till julafton, så det inte gror igen. 😉

På toaletten i hallen hittade vi den här lappen:

IMG_2812

Moa hade köpt en deodorant till Linda. Hennes deo hade plötsligt försvunnit en dag och ingen visste något om den..
Kan det hända att Moa hade något med detta att göra..? 😉

IMG_2814
Julstädat i trappan! =)

Nu har vi gottat ner i soffan och laddar inför morgondagen! Då väntar bland annat arbete i Cigarraffärn.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *