Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

När telefonen väcker en…

Vaknade av att det var alldeles tyst i huset, nästan så man kunde tro jag var ensam hemma. Men det va jag ju givetvis inte, det händer ju liksom inte :) Bredvid mig låg Ture och sov i sin säng och när jag smög upp till toaletten så låg även Birk fortfarande och sov. Nils och Signe var uppe hos Moa som jag visste skulle vara hemma i dag. Vet inte riktigt vad hennes problem är men hon mår inte bra och det går upp och ner hela tiden. Tanken var i går eftermiddag att hon skulle gå till skolan i dag men det blev det ändring på. Nu måste sjukdomarna ta slut snart. Just nu är det nog Ture som är sämst, en jättejobbig djup hosta, stackarn.

I morgon känns det dock som att de stora kan återgå till förskolan, får hoppas den planen håller.

I dag är planen att jag ska försöka röja bäst det går här hemma. Hade tvättat och vikt in all tvätt förutom en i går, tror ni det syns i dag? Nä, det är bara att börja om igen, inte nog med att det blir ganska mycket tvätt varje dag bara med de kläder vi har på oss så hade ett av barnen kissat ner sin säng i natt också så extra mycket bara med det. Just nu har vi en tvättmaskin och en torktumlare, högt på önskelistan står en lika dan stapel så man kan få undan lite snabbare. Vi har en till tvättmaskin som står där men den är inte inkopplad då den läker lite vatten under någonstans, måste fixa det!

I eftermiddag står handling på schemat, skönt att kunna bocka av och handla allt som behövs redan nu så är det bara komplettering av färskvaror som behövs göras dagen innan julafton. Alla julklappar utom jag tror det är 5 stycken är inslagna så det skulle också vara skönt att få gjort så det kan bockas av. Sen var det det där med julbaket och göra julgodis, undra om det kan hinnas med i dag, den som lever får se…:)

Nä, dags att ta dag i dagen, fick upp pulsen lite i morse när telefonen ringde med ett inte allt för trevligt samtal så får väl använda den irritationen och göra något positivt av den :)

Önskar er en fin tisdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *