Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Det kommer bli en lång dag..

Måndag morgon och den började redan efter 5 för min del. Eller ja, jag var vaken en sväng med Ture redan vid 01 då han var hungrig och hade lite svårt för att sova då han har fått en jobbig hosta. Så jobbigt när dom är så små och man liksom inte kan hjälpa dom speciellt mycket.

Vid 5 körde vi samma procedur igen, mat och lite stök innan han kunde somna om. Jag han nog inte heller somna om många minuter innan det började plinga i våra telefoner och sedan ringde Eriks larm och någon minut efter Hampus larm. Sjukanmälningar och vab så la en timme mellan 6-7 ungefär på att rodda upp så att dagen skulle flyta på trots detta. Skönt man har personal som ställer upp när det krisar sig.

Har de 4 små barnen hemma i dag då dom varit lite tussiga med feber i helgen, får se hur dagen utvecklar sig, Birk är nog den som är mest tussig, Nils och Signe känns nästan som vanligt, lite hosta bara.

Är det inte typiskt så här innan jul? Alltid någon sjukdom som vill göra sig påmind varje år. Nu börjar det verkligen dra ihop sig och tiden är redan knapp då toppar vi med lite sjuka barn så blir allt lite mindre stressigt 😉 Eller? Fler som är hemma med sjuka barn?

Klockan har hunnit bli 09.15 och Ture sover fortfarande, jag ska se om jag kan få någon ordning i tvättstugan, blir alltid kaos där när man varit borta någon dag.

Hoppas ni får en härlig måndag!

3 reaktioner på ”Det kommer bli en lång dag..

 1. Hej
  Undrar hur det är att bo i Strömsund. Bor för närvarande i Östersund och har börjat sneglat på hus i Strömsund. Hur är skolorna och utbud av aktiviteter för barn? Är ni ursprungligen från Strömsund eller är ni inflyttade? Trivs ni? Tack på förhand

  1. Hej!
   Vi tycker det är bra här i Strömsund, en liten ort men har liksom ändå ”allt” (förutom ikea :) )
   Det finns bara kommunala skolor vilka nog är som de flesta kommunala skolor, helt okej alltså. För att vara en relativt liten ort så finns det ändå ett ganska stort utbud av aktiviteter, våra barn går på bandy, handboll, sång och dans. Men har även gått på bamsegympa, hockey och skytte.
   Hampus kommer härifrån medan Linda och Erik är hitflyttade, Linda är uppvuxen i Östersund och Erik i Göteborg. Vi trivs bra måste vi nog ändå säga :) Så ni är välkomna hit:)

   1. Hej
    Tack för ert svar. Ja, det verkar finnas ett hyvsat bra utbud med tanke på småskaligheten. Vi får se hur det blir:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *