Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Isabelle uppträdde med sång ikväll.

Så var den här onsdagen över. Det har varit en hård dag. 😉 Den började med att försöka ta oss ut från gården i ett par decimeter nysnö. Erik gick ut och skottade medan jag tog upp barnen och klädde dom.
Vi kom oss iväg till förskolan och åt frukost. Direkt efter frukost åkte Erik med ett gäng till badhuset och jag gick ut med en grupp.
Förskolegården var täckt med massor av snö efter nattens oväder.
Jag och barnen tog tag i att skotta fram grinden till att börja med. Sen skottade vi för att kunna röra oss. Barn älskar i regel sånt här.. att hjälpa till. =) Vi skottade en parkering för barnvagnar, gångar i snön.. vi skottade fram sandlådekanten. Skottade högar att hoppa i.. Det skottades och skottades och skottades! Svettigt värre. =)
Vi gick in för att äta lunch och sen gick vi ut igen. Vintern är fantastiskt härlig med all snö. 😉

Vid 16.00 var det färdigjobbat på förskolan för i dag för min del.
Åkte hem för att äta middag. När middagen var undanstökad tog vi oss iväg till församlingshemmet. Ikväll var det musikcafé där med underhållning av kulturskolan och kyrkans barnkör. Isabelle uppträdde med sång i kulturskolans kör och det ville vi såklart inte missa.
Moa har även varit med där.. men det börjar vara lite si och så med hennes medverkan. Hon har ju så mycket annat hon ska hinna med. Handboll t.ex.. Det var det ikväll, och hon valde det framför att sjunga.

thumbnail_IMG_3154

Vi åkte hem från församlinghemmet strax innan 20.00. Barnen var trötta.. och så även jag. Att skotta snö och leka med barnen ute tar på krafterna.

Nu tackar vi för idag och laddar för morgondagen.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *